Vis dar yra C1 planu…
Kaina 70lt. My number +37068500765 veiksmas Kaune. Paskubekit bo neliks!!!
kokios salygos? ta prasme administracinis kiek?
Kaina tai nereali net 70 Lt. i domu kiek plesi administracini?Rasyk i privata!
Abejoju ar jį turi jau Bitė senokai nebeduoda C1 naujiems abonentams, gali gauti tik C20 ir C50…
kodel gali zmogus tureti… gal turejo is anksciau ateme is konors ir dabar vel dalina… siais laikais viskas imanoma jei turi fantazijos
kas prieina tas ir turi… Administracinio siaip tai nera ir kaina 60 lt jau…
Tomast rašė:
Abejoju ar jį turi jau Bitė senokai nebeduoda C1 naujiems abonentams, gali gauti tik C20 ir C50…
Kai nori tai ir gauni…
Administracinio nera, salyga- tureti paso kopija, buti mokiam ir nebus jokiu problemu.
toki kaip tik ir turiu , man labiau rupi klausimas, kaip bus su tarifais po reorganizacijos ?
Su tarifais viskas bus ok nes cia ne naujas planas… Tik sms nebe 10ct o 15ct kainuoja…
kaina 65 Veiksmas kaune nr +37065382462. susitarsim…
as turiu C1 vienas plana. Nieko ten gero
Gajdys jau darosi tas C1 ,brangsta
Flyner rašė:
Su tarifais viskas bus ok nes cia ne naujas planas… Tik sms nebe 10ct o 15ct kainuoja…
ta jau seniai zinom, bet brangs ir skambuciai
galima tureti tu C1 planu,jau naudotu korteliu…
super man rašė:
galima tureti tu C1 planu,jau naudotu korteliu…
tikra tiesa gal koks saziningas zmogelis atsisake ir saziningai atidave tai dabar juos kaiso ir kaisios ateityje jei paklausa bus
man imones atstove(kuri platino anksciau c1planus) bande garantuoti, kad jeigu kas ir keisis, tai c1plano tarifai vistiek liks geriausi.
Jie daug ka gali garantuoti,bet ziurek "netycia" kai mestels kainas,tai maza nepasirodys!Ir nieko nepadarysi!