vis dar nurašinėja

vis dar nurašinėja

na, jau nebesijaučiu toks saugus Šypsena[biteplius.lt/lt/2content.content_view_club/1613738-=(492894 194](http://www.biteplius.lt/lt/2content.content_view_club/1613738-=(492894194)siūlau Virtuon turėtojams dažniau tikrint sąskaitą, o gal iškart eit į SEB ir reikalaut naujos. Kadangi labai jau dažni atvejai ir daug kas kaip ir aš nežaidžia to Runescape, tai pat tik vienoj parduotuvėj naudojau tiesiogiai kortelę (nemanau kad ji tokia populiari ir žinoma Lietuvoj, be to tikrai rimta parduotuvė). Taigi peršasi išvada apie nutekėjimą SEB pusėje. Tik kodėl po savaitės nuo pranešimų manęs taip ir neperspėjo. Aiškinsimės, žiūrėsim ką uždainuos.

Manau, kad ir nurašinės. Bet tai kam laikyt pinigus toj kortelėj? Persivedei, kada reikia, ir rami galva.

Tai daug ir nelaikiau. Po paskutinių operacijų kažkiek užsiliko, vis tiek planavau Pildyk papildyt ar už banko sms pranešimus turėjo nurašyt. Esmė tame kad bankas tyli o carderis toliau smaginasi.

kolkas ramu (tris kart per kairy peti Ufff). Tiesa - naudoju tik paypale. Taip kad, jei kas ko, bus aisku kad info lenda is pacio banko.

Na, gali būti ir iš PayPal. Gal tas Runescape ir kitose šalyse iš kitų kortelių nurašinėja. Aš ir naudojau tik PayPal ir viena kartą CafePress parduotuvėj. Virusų, trojanų, na manau kad nėra. Visgi esu it’šnikas ir gana paranoiškas ŠypsenaŠian besiklausant vieno saugumo seminaro tokia mintis toptelėjo, kad kada nors ir man teks susidurt su kokios nors mano informacijos nutekėjimu. Tik negalvojau, kad taip greit Šypsena

teeeep… Is manes irgi 3 kartus nuskaite nuo balandzio pradzios… Afg. Rasau i seb

paskaičius komentarus delfije ir kitur (aišku tai tik komentarai, bet…) dar vienas variantas būtų silpna Virtuon apsauga, kurios pasekoje lengvai generuojami naujų kortelių numeriai. Kadangi Runscape nieko daugiau neprašo, tai ir nurašo lengvai, nors po to kai pinigai grąžinami tai tokius vartotojus išmeta iš ten. Arba Virtuon numerių nutekėjimas. Kai kas pasakoja kad tik paėmus kortelę susiduria su šitais dalykais. Kol kas mastai nedideli, manau SEB grąžinės pinigus ir keis korteles tyliai, kad nesukelt didesnio skandalo.

Kai kas sako kad vos tik įmetus kažkiek pinigų į Virtuoną jie buvo nurašyti į minėtą sąskaitą. Pats pasakyt negaliu ar įmanoma rezervuot pinigus iš tuščios Virtuon sąskaitos. Gal ir įmanoma, nes tas rezervavimas gali dieną ar ilgiau būti ir per tą laiką spėsi pervest ten pinigų. Tokiu atveju nepadės ir tuščios sąskaitos laikimas. Aišku, prieš pervedinėjant ten pinigus reikia žiūrėt operacijų sąrašą, ar neatsirado koks Runescape.

CafePress aš irgi esu pirkęs, taip pat brainbench ir domainsite . Kol kas sąskaitoje ramu. Beje, visos operacijos - tik iš Linux.

Teko apsiprekinti godaddy, taip pat pirkau hostingą totalchoice, esu pirkęs TC, dar kažką ir kažkur - problemų nebuvo dar, tfu tfu, tfu. Tik tai buvo ne SEB Virtuon, o Hanza kreditinė. Win XP.

Generuoja tuos korteliu numerius. T.y. is veikiancios korteles prigeneruoja daugiau. Sklinda kalbos, kad uztenka isvis tik 4 paskutinius skaicius pakeist Šypsena

Na, 15 000 iškart neapšvarins, po biški ima. Gal po kiek laiko, gal po mėnesių ir kitiems atsitiks.

Tai sąskaitoj 0 o toliau sėkmingai rezervuoja tas Jagex. Todėl jei operacijų nepažiūrėsi ir pervesi pinigus tai ir nurašys iškart.

kai telefonu blokavau kortelę, moteriškė paklausius ar tai susiję su neteisėtais nurašymais pati pasakė pirmus 5 skaičius paklausė kiek nulių toliau ir tik paskutinius skaičius reikėjo pasakyt. Akivaizdu kad nukenčia tam tikros serijos kortelės… O man dar rašinėja kad tikrinčiau kompiuterį nuo šnipinėjančios įrangos ir nežaisčiau runescape. š…