Vis dar laukiam kliovo

Vis dar laukiam kliovo

Cha cha Gerai

[biteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/41.669322.86…-=(10147 47060](http://www.biteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/41.669322.86…-=(1014747060)Čia po savaitės,tas pats,vis naglesnis Katė Cha cha Apkabinimas

kliova niet i niebudiet…

duod tas katins :d ant keliu ir gul sau Cha cha Cha cha

katykas protingas, koju nesala Juokiasi

cia ne elektrenuose? pas mane pastogei toks ryzas gyvena, atimineja rytais is vaiku buterbrodus Cha cha paseriu ji kartais, o savaitgaly maciau zvejus terorizavo Cha cha

Šypsena)

Cia tas,kur termosa nusinese?

gudrutis Cha cha

Kur tas katukas gyvena ?

Ne ne Elikuose čia,išbuvo nuo 9 val iki 16 val. kantrus-gavo ir savo dalį Mirkt

Nesupratau kur čia su draugeliu Katė žvejoji?

Ryzikas vistiek gavo savo dali Šypsena, bet tai kantrus gyvaciokas

lūmkė labai jau maža Nežinau netilptų ka Katėtuko galva Ne pasiplaukiotų jis pas mane- žuvies atgintų Angelas Cha cha

Rico, uz ka tu ant tu katinuku pykti laikai? Nekaltas

per tokį gyvį- prap.isau/ išmečiau 2 poras batų- nuostolis virš 600 LT. sūka- gavo piendelį ir keršydama ***a in batus- akis tik varto- iš malonumo net uodega dreba Kanda…aš dar kentėjau…kai pradėjo kniaukt ant morčiaus- dar kentėjau, tačiau kai trindama peezdą visą mano lovos patalynę sekeliu sumurzino…nebeišlaikiau Piktas

namie laikomus katinukus reik sterilizuot, tai nebus problemu del morciaus. o ir spardyt nereik, tai i batus nesiks. taip kad sam durak Nekaltas

Salati- gal aik nx- pagaliau Špyga argumentatorius griobanas Piktas: 1. Šuo sabaka turi gyvent būdoj- lauke, o ne kaip kox pekineskas- imperatorienems pūtes laižyt Cha cha2. katu Katėkai- turi ir gali gyvent max. sodyboj- o ait šik.t patys laukan. ŠpygaNamie- akvariumas- wsiuo Špygair aplamai? kas namie bosas? katinas ar aš? ką aš jap piendelio negaliu duot ??? Juokiasi

nu bosas ne bosas, bet galetum ir biskyti protingesnis uz katina but, o ne reikalaut, kad anas uz tave gudresnis butu Nekaltaspriedo sitas konkreciai katinuks kuom tau nusikalto, kad ana eketen kist? ar tau koks nepilnavertiskumo kompleksas kad silpnesnius uz save padarelius skriausdamas labai kietas pasijauti? Nekaltas