Vis dar laukiam kliovo
[biteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/41.669322.86…-=(10147 47060](http://www.biteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/41.669322.86…-=(1014747060)Čia po savaitės,tas pats,vis naglesnis
kliova niet i niebudiet…
duod tas katins :d ant keliu ir gul sau
katykas protingas, koju nesala
cia ne elektrenuose? pas mane pastogei toks ryzas gyvena, atimineja rytais is vaiku buterbrodus paseriu ji kartais, o savaitgaly maciau zvejus terorizavo
)
Cia tas,kur termosa nusinese?
gudrutis
Kur tas katukas gyvena ?
Ne ne Elikuose čia,išbuvo nuo 9 val iki 16 val. kantrus-gavo ir savo dalį
Nesupratau kur čia su draugeliu žvejoji?
Ryzikas vistiek gavo savo dali , bet tai kantrus gyvaciokas
lūmkė labai jau maža netilptų ka
tuko galva
pasiplaukiotų jis pas mane- žuvies atgintų
Rico, uz ka tu ant tu katinuku pykti laikai?
per tokį gyvį- prap.isau/ išmečiau 2 poras batų- nuostolis virš 600 LT. sūka- gavo piendelį ir keršydama ***a in batus- akis tik varto- iš malonumo net uodega dreba …aš dar kentėjau…kai pradėjo kniaukt ant morčiaus- dar kentėjau, tačiau kai trindama peezdą visą mano lovos patalynę sekeliu sumurzino…nebeišlaikiau
namie laikomus katinukus reik sterilizuot, tai nebus problemu del morciaus. o ir spardyt nereik, tai i batus nesiks. taip kad sam durak
Salati- gal aik nx- pagaliau argumentatorius griobanas
: 1.
sabaka turi gyvent būdoj- lauke, o ne kaip kox pekineskas- imperatorienems pūtes laižyt
2. katu
kai- turi ir gali gyvent max. sodyboj- o ait šik.t patys laukan.
Namie- akvariumas- wsiuo
ir aplamai? kas namie bosas? katinas ar aš? ką aš jap piendelio negaliu duot
nu bosas ne bosas, bet galetum ir biskyti protingesnis uz katina but, o ne reikalaut, kad anas uz tave gudresnis butu priedo sitas konkreciai katinuks kuom tau nusikalto, kad ana eketen kist? ar tau koks nepilnavertiskumo kompleksas kad silpnesnius uz save padarelius skriausdamas labai kietas pasijauti?