virtuves stalas
tokia sienele atskyriau virtuve nuo kambario
ir kedes yra, ir sofkute yra o i svecius pakvietimo kazkaip nesulaukiu
as maniau, kad tau pakvietimo jau nebereikia
Na gražiai žiūrisi
man ir fainiai atrodo
ta sienele labai daug vietos atima, priejima apsunkina ir siaip man ji tokia slegianti jei matytusi visas kamabrio vaizdas gal ir nuomone pasikeistu.
ir tie sviestuvai… mazi tie kambariai siais laikais o dar sviestuvai kabantys tarp lubu ir grindu… na daug vietos tie dalykai atima, uzkrauna viska atrodo kaip barikadu ruozas ties ta sienele. Bet aisku jei to ir sieket tai gal visai nieko
visai pavykes zonovimo sprendimas. O grindu lygis tarp svetaines ir virtuves skiriasi ar man taip tik atrodo?
trustas sakai “siais laikais” kambariai mazi? o kokie “tais laikais” buvo?
as kazkaip visad atvirksciai maniau
krasska ne, grindu lygis nesiskiria.
ne nu tikrai, mazi siais laikais tie kambariai 40 kv ne kambarys
va anuomet kai prie chruschiovo statydavo… va tada tai kambariai dideli buvo…
o kur uzuolaidos ar zaliuzes ant langu ?
moderna, parduotuvej turbut? zaliuziu tai tikrai nebus, o romanetes arba uzuolaidas kabinsiu artimiausiu metu.
na as asmeniskai nemegstu kaip buna langai atviri be uzuolaidu ir kita…toks vaizdas ,kad spokso kas i langus …
nju nzn man tei valgant maloniau butu matyt zmogu priesais save o ne salia… dar jei 3se sedi ir 2krastiniai zmogeliai bendraujas?? nju nzn man tei visia nekas cia… o sviestuvai ir pakankamai baisus… sienele auksta spalva baisi… nju aisku cia mano nuomone…
Nors ne idealiausias sprendimas, bet tikrai gerai atrodo. Būtų faina pamatyti platesnę nuotrauką, nes dabar tai tik tas stalas ir matosi. nebaisu dėl tulpių?
DrunkKiss, pasiziurejau tavo darbelius dienorastyje ir nusiraminau - aciu dievui, kad tau nepatinka
Pavlikas, yra dar viena fotke dienorastyje. O ka tulpes?
grazus stiklainiai kabo ? kiek litru ?
gegede, o jus su mano diedu bendraminciai