Virtuve i pabaiga

Virtuve i pabaiga

baldams truksta tik virsutiniu spinteliu duru (matinio stiklo) ir ventiliacija uzdengt kampe. Ka manote?

na ta medi ten butent nuo designerisko sprendimo nuziurejau Šypsena siaip nenorejau jokiu “marmuro imitaciju” stalvirsiu ir pan, viskas dvieju spalvu azuolo plokstem suzaista - stalvirsiai ir ten kur lemputes, bei ventiliacija su jungikliu - tamsus rudas medis, visa kita - sviesus, tradicinis azuolas (plokstes, aisku Šypsena ) kiek suprantu tai cia hai-tek stilius gaunasi Šypsena

šiaip tai fainai bet 1. trūksta apšvietimo 2. virkylė nepatogioj vietoj 3. ar ten tokie šešėliai, ar kas, bet sienos lupinėjasi prieškambary prie grindų?

kodel nepatogioj vietoj virykle? nuo sienos 30 cm ten po kaire… apsvietimas - virsuj dar nesujungtos dvi lempos, viso 3x60w gali but, manau turetu but pakankama, ar ne? o del lupinejimosi nesilupinejimo nereik ziuret - sienom dar nieko nedaryta

ne fengšui. nelabai maloniai. Nors daugumai px.

man nepatogu būtų Be be bedėl apšviteimo- pas mane virtuvėj apšvietimas ir viršuj-halogenai, ir apačioj po pakabinam spintelėm. kartais prisireikia…

as kaip galvos daktaras apie fengsui, kitas madas bei otkutiurini glamura turiu savo nuomone Mirkt Cha cha

svarbu kad paciam patogu butu o kitu nuomone px turetu but Mirkt

bent man virtuves isvis pora menesiu nereikejo, kol irenginejau sitai - pakako mikrobanges ir kriaukles Cha cha kai bus moteriske, bijau kad neisvengiamai reiks kazka keist pagal ja…

išplanavimas labai jau Vilniaus naujabučius primena

taip, perkunkiemis

na jei virtuvė tik dėl vaizdo, tai tiks. o jei nėra skirtumo , ką iti galvoja, tai nėra reikalo ir nuotraukas dėt Be be bečia šiaip nepiktai jei ką Mirkt

tai ir klausiu, kodel nepatogu. Ir ar visiems, ar tik tau konkreciai? As pvz kai esu “lieknas” tai nesitrinu i siena sonu, aisku gali buti ir kitokiu atveju. Ar cia visai ne del atstumo iki sienos nepatogu?

man nepatogu, nes aš-dešiniarankė. plautuvę su viryklę sukeisčiau vietom. o kitiem gal taip patogu ką aš žinau… o šaldytuvas kur? iš kur aš žinau kaip yra “visiems”?

nu as ir desiniarankis, bet kodel reiktu sukeist vietom? ar cia su mintim kad kol desine ranka maisai makaronus, kad neprisviltu, su kaire suplauni indus? saldytuvas pacioj desinej pusej, baltas toks.

aš galvojau ten indaplovė Drovusnu nežinau, gi sakau , visiem skirtingai pas mane pvz. šaldytuvas ten pat, kur ir tamstos, plautuvė, o viryklė yra visai prie kitos sienos. man prie viryklės truputį mažai vietos būtų. ta prasme puodą gi ištisai į kriauklę nedėsi. bet šiaip jauku

siaip virtuve bent kokiem 7 metam turetu but pakankama - su salyga, kad pradejus pirkt planavau but dviese, o isirenges likau vienas, tai zmonos radimui, vaiku uzveisimui ir maisto netilpimui bei daznam jo gaminimui laiko tikrai yra Šypsena bet siaip ismeginau, viskas veikia ir nedidele seimyna galetu jau gyvent, aisku 4 zmonem nepritaikyta…

na siap puse velnio… tik vat virykle jei integruota su saldytuvu butu zymiai graziau butu…