Virtualus seksas (subalansuota moterims) (I ir II dalys)
Tu sėdi prie kompiuterio ir skaitai mano mintis. Prasiskverbiu pro švytintį stiklą, bet Tu, rodos, to net nepastebi, nepakeli akių. Tyliai prieinu, apkabinu iš nugaros, priglaudžiu galvą prie Tavo peties. Jaučiu, kaip Tavo galva glosto manąją. Kiti Explorerio langai nerodo nieko įdomaus. Aš paimu Tavo šiltą ranką ir švelniai paglostau. Tu pakeli nustebusias akis, žiūri į mane, o aš grimztu Tavo akių gelmėj. Tavo ranka dar labiau sušyla, pradeda tirpti, lydytis, mano rankos irgi vis labiau kaista: parausta, pabąla, ir, galų gale, švytėdamos vaiskiai mėlyna šviesa, pradeda prisitaikyti prie Tavo tirpstančių rankų formų. Bet aš to nejaučiu, nepastebiu, vis giliau grimzdamas Tavo akių gelmėj, leidžiuosi it samanos minkšta migla, apgaubiančia mane kvepiančia šiluma.
Tu negali atplėšti akių nuo manęs, nepastebėdama, kad mūsų rankos, galutinai praradę pradinę forma, jau susilieję į melsvai rausvą debesį aptirpusiais kraštais. Beformis debesėlis plečiasi: jau susiliejo mūsų pečiai, krūtinės; tykiai keičiasi ir jo spalva - vis ryškėja mėlyna spalva, ji tampa sodresne. Tu nustembi, kokia gali būti šilta mėlyna spalva ir, vis labiau kaisdama, išgirsti tylią muziką.
Samaninė migla švelniai baigiasi ir aš suprantu esąs ant pulsuojančio vingiuoto takelio, dingstančio už horizonto. Jis išdykėliškai kutena mano padus, ir aš pats nepajuntu, kaip juo imu skrieti svaiginančiu greičiu.
Kaip dvi snaigės ant šilto stiklo mūsų kūnai toliau tirpsta, praranda formą ir liejasi į vis didėjantį pulsuojantį ir sūkuriuoti pradedantį debesį: jau esam beveik visai susilieję, tik dvi galvos spindinčiom akim, išnirę iš rūko, ir susilieję į tyliai ošiantį bučinį. Tu susivoki, iš kur sklinda muzika.
Horizonte lėtai iškilo ir priartėjo baltos Tavo durys. Greitis toks svaiginantis, o jos taip lėtai artėja - supratau, kokios jos didelės ir didingos. Tiesiu į jas rankas ir jos šiltai pasilenkia, lyg norėdamos mane atidžiau apžiūrėti. Aš beldžiuosi į baltas duris, šis garsas skamba tyliai, švelniai, kaip didelis varinis varpas, kurio kupolu neskubriai žingsniuotų geltona žaliaakė katė. Tu išgirsti tą garsą ir susivoki, kad nėra "Tavęs" ar "manęs" - yra tik didelis, pulsuojantis, tyliai skambantis ryškiai mėlynas debesėlis, pamažu įgaunantis kažkokią formą. Durys vis lenkiasi link manęs, kol apgaubia lyg saulašarė peteliškę. Aš pajuntu, kaip susilieju su jomis.
2 be continued…
Arba laukite tesinio po reklamos…
Beje, ka cia tikejotes rasti?
P.S. Jei tingit skaityti - nera kuo girtis.
tingiu ir skaityt
O rasyt netingi?
ir naxer tiek prirasei,nieks neskaitys…nebent kokia ragana…kur nexren veikt
As ne ragana, man yra ka veikt, bet perskaiciau…
nerealiai…cia yra neraganotu meginu …a viena netgi zinau…
Nu ir zinok…
vava butent!
nu ir zinau!!!
to kitti>>>tai kad nelabai tikiu kad savo foto iskisai……as tai avo nekisu,nes nemanau,kad esu grazus.na ir nesavos nededu…
aj va bla buvo nerealus prikolas… blia cia tik man taip buna…kazkaip nieko neturejau veikt…na ir irc i uzsieni uzvariau…tipo ten atsirado kazkokia tai "mergina"…na su moterisku nick’u…tipo apsikeitem foto…va jos fotke buvo nebloga…na ir tipo…paskui isejo,kad ten buvo ne mergina…o gejus
!!!va ir … .bet deja nesu nei bi- nei hetero-
…tai kad nepavyko…tad bukite atidesni
!!!
tas dzhi ju uaj buvo is lietuvos
ivyko klaida=dzhi ej uaj
o tinget netingit?
To ZLODEY as kittti
ZLODEY rašė:
to kitti>>>tai kad nelabai tikiu kad savo foto iskisai……as tai avo nekisu,nes nemanau,kad esu grazus.na ir nesavos nededu…
aj va bla buvo nerealus prikolas…blia cia tik man taip buna…kazkaip nieko neturejau veikt…na ir irc i uzsieni uzvariau…tipo ten atsirado kazkokia tai “mergina”…na su moterisku nick’u…tipo apsikeitem foto…va jos fotke buvo nebloga…na ir tipo…paskui isejo,kad ten buvo ne mergina…o gejus
!!!va ir … .bet deja nesu nei bi- nei hetero-
…tai kad nepavyko…tad bukite atidesni
!!!
Nesi hetero-? Tai gal esi herma-?
ne…matyt esu sperma- !!! hermafro- yra afrikietis hermanas tikriausiai???ka???
ko jus fak puolat zmogu!!! jis parashe tai o jus … tingiu skaityt… lialialia… nieks neskaitys… per daug prirashet… vot mano kuryba virsh 550perkaite niu gal ir neperskaite
itariu perskaite kokie 100
niu mano bishki riebesne buvo http://www.banga.lt/admlt/2forum.showPosts/123322.21-=(113364089
Dzo: pamenam, kaipgis. Matyt savaja kuryba riebiau maitinai.
Cia tiesiog kita literaturos saka - virtuali literatura.
Gal bus nauja saka?
Bet Tavo kuryba tikrai verta demesio!
nu ir kas? rašė:
Dzo: pamenam, kaipgis.Matyt savaja kuryba riebiau maitinai.
Cia tiesiog kita literaturos saka - virtuali literatura.
Gal bus nauja saka?
Bet Tavo kuryba tikrai verta demesio!
![]()
tavo ir mano kurybos net negalima lyginti!!!
tai du visishkai skirtingi dalykai
manishke…tai… na turek fantazijos ir parashysi…
o tavo visai kas kita…