Virtualus bendravimas - ar tai tik zaidimas?.......

Virtualus bendravimas - ar tai tik zaidimas?..

As per interneta susiradau du darugus… su vienu bendrauju beveik metus, o gal ir daugiau nebepamenu,Su juo galiu sneketi apie viska, mes vienas kita puikiai suprantam, gal todel, kad musu pomegiai labai panasus, panasus ir poziuris i gyvenima…Taciau musu bendravimas nera flirtavimas.Jis turi mergina ir as ta visa laika zinojau.Siaip jis man labai svarbus ir brangus zmogus, nors as net jo foto neturiu.
Su kitu susipazinau visai netiketai…jis sumaise meilo adrasus ir parase man…kazkaip taip isejo, kad [pradejom sneketi ir supratom kad mus domina tokie patys dalykai…man buvo labai idomios jo mintys, jam mano eiles…dabr bendraujam dar tik 3 menesius, bet as jau galiu laikyti savo draugu, nes su juo galiu sneketi ivairiomis man rupimomis temomis

Nebutinai zaidimas,cia galima susirasti draugu,nors merginu
paieska per interneta nera labai efektyvi ir beveik neduoda
jokiu rezultatuNe

Tik nuo paties zmogaus noro priklauso ar tas zaidimas peraugs i kazka daugiauTaipŠypsena

mano nuomone,
virtualus pasaulis ir zmones esantys jame tik ir egzistuoja internete. ju tikroveje nerasi.
draugu gali rasti bet tik tam sykiui. tikrus draugus tu surandi tik realiam pasaulyje.
o zmones iesko pazinciu tik tie kurie turi laiko, yra vienisi arba siaip del ko nors kompleksuoja.
P.S. net as i banga uzklistu tik kartais, kai turiu laisvo laiko, pasiziureti apie ka, kokiom temom diskutuoja liaudis.bet kaip visada pagrindas islieka - ieskojimas kazko ko tikrai internete nerasi.

is pradziu zaidimas…po to bendravimas…po to gal kai kas ir daugiau Šypsena

ir nekitaip

o man tai tik zaidimas,nors…

Just for fun…FlirtasAngelas

norint galima labai daug internete visko susirasti Šypsena
ir draugu, ir merginu ir siaip Šypsena

man tai gavosi taip kad susiradau pirma mergina inetu, o paskui ir draugu Šypsena

smagu!

as asmeniskai tik zaidiu ir nieko rimto is tokiu satikiu nesitikiu Šypsena

Bendravimas internete tai smagus zaidimas,bet nieko rimto.

visi atvejai skirtingi Nekaltas Mirkt

kokie zmones iesko zmoniu per ineta, suku pasakyti, visokie, cia viskoiu galima rasti, kaip ir pasaulyje ju yra visokiu…as per ineta nieskojau darugu, tiesiog bendraujant Biteje+ jie patys su laiku atsirado…ir Meiles neieskojau, visada sakiau, jog to cia nesusirasi, bet isejo kitaip…susiradau savo dabartini vaikina inete taigi manau tai ne tik zaidimas, nors gal kai kam taip ir yra, tai tiesiog laisvalaikio leidimo budas.

…karatais tai žaidimas. Kartais bandymas pakeisti tą, kas vyksta realiame gyvenime, kartais… tai kur kas rimčiau nei tikras bendravimas… teisingo atsakymo įtavo klausimą nėra, nes tai bet kuriuo atveju yra GYVENIMAS, nesvarbu, kad virtualus, o GYVENIMAS visuomet yra margas. Tūsas

SUSIRADAU FAINU DRAUGU( ), BET NE MEILE… Ne

butent-zaidimasNekaltas

dazniausiai zaidimas

/me irgi Taip

Uzsiemimas, is kurio su laiku isaugama Nekaltas