Virtualus Baras vel persikele i nauja bustine

Virtualus Baras vel persikele i nauja bustine

…laikas "sulauzyti" ta atgyvenusia tradicija, kai pirmadieniais viesiojo maitinimo istaigos buvo uzdaromos sanitarinei valandai ar dienai Piktas
baras "Pas Andresito" - isimtis Šypsena)))))
kaiciu kava, arbata…is pat ryto iskepiau skanaus obuolinio pyrago, uzsukite, nepasigailesite Mirkt

sveika, Liusina Šypsena visur tokia spengianti tyla, sunkiai suvokiama, bet reali Liūdna pietu metas, o visi dirba Cha cha negerai taip, negerai…
pirmas laisvas pirmadienis, savam kaily netveriu Šypsena)))

Andresito rašė:

Aciu Fikusai, na kaip sakoma pradejes negali ne testi.O be jusu ne butu nei baro nei klubo.
Tarp kitko paskaitik privata, as ten numeciau tau info del masinos.

Pasiulymas.
O tu neketini artimiausiu metu atidaryti dar ir Virtualaus autoserviso Cha cha Cha cha Cha cha? Naaa, taip sakant, pletoti degaliniu, servisu ir uzkandiniu tinklo Mirkt? Berods, darbar jau Seime ruosiasi supaprastinti prekybos alkoholiu degalinese tvarka.
O privata perziurejau, ten tik tuscia zinute, teksto nera. Kazkas nukniso ar Banga streikuoja? Piktas
Jei nesunku, gal perrasyk dar syki?

Fikusas rašė:

Jei nesunku, gal perrasyk dar syki?

Parasiau tau i e-mail’'o dezute

Sveiki.Isgersiu Capuccino su amareto skoniu.O del pavadinimo-siulau nubraukti zodi virtualus ir pavadinti tiesiog- Baras "Pas Andresito".Ir ikurejas pagerbtas ir jaukiai skamba.Visiems sypsulingos dienos Šypsena Šypsena Šypsena

Labas rytelis!Na koks nuostabus bariukas!Ir sokiu sale nemaza…Ot tai trypsim!Cha cha
Del pavadinimi-pritariu esu nuomonei!Gerai
O siaip tai gal kavytes butu galima?!

Labas rytas GėlėsBučkisTaurėAlus
Aciu Andresito uz pastoge ir uz tvarka bare.
Uz baro seimininkas ir shefa Taurė
Malonu buti keturioliktam (geriau nei 13) Mirkt

man rašė:

o gejai bus ileidziami?Aš nekaltasAš nekaltasAš nekaltas

Klausimas idomus vien tuo - ar mes esam subrendusi karta, aukleta sovietine morale…
Man asmeniskai nusispjaut kokiu paziuru ar orientacijos persona sedi shalia, svarbu kad neprimetama jos valia man, kaip asmeniui. Bet cia yra bosas ir jo zodis paskutinis… Liežuvis

ir dar keli skaiciai prie statistikos:
I-asis virtualus Andresito baras duris atvere
lapkricio 20, 2001 Gerai Gerai Gerai
taip kad naujieji lankytojai prasome rimties ir tvarkos prisilaikyti Mirkt Cha cha cia galioja savos tradicijos Šypsena aneee, Andresito Mirkt
taip sakant, moraliai subrendusiems ir taip viskas aisku turi buti Šypsena

Valid-Olis rašė:

nors as su jumis jau senai, seselyje tik…

Pats laikas iseiti is seselio ar prisijungti prie musu meet’'o Kaune, tik vat del savo dalyvavimo pradedu abejoti. Siandien valdzia uzsimine apie komandiruote savaitei i Voketija ir isvikti planujama sausio 28

Asku, nesvarbu kad iki Kauno man 170km. Idomu butu susitikti, deja kaip tik vasario 1-2 naktines darbo pamainos ir susikeist nera shansu. Taip kad teks ir man atideti iki kito karto. Liūdna

na jei JAZ saskaita tai as Taurė Taurė Taurė uzteks
aciu Andresito, nuostabusis, saunusis barmene Mirkt

2Indree
rytoj pagiriga busi - buciuotis negalesi - is burnos peregaras eis Liežuvis

kofeiku prosims - viena + konfetocku prie kofeiku Šypsena

JAZ rašė:

2Indree
rytoj pagiriga busi - buciuotis negalesi - is burnos peregaras eis Liežuvis

Neduok Dieve dar kas pridegt panosen koki skiltuva pakish… bum bus Mirkt

Indree, Indree, Indree… Va Jums Liežuvis Liežuvis Liežuvis

Labas Ledi,
nezinau kaip su pietum, bet Taurė siandien stato JAZ, sanderis, sako, pavyko… dosnus Mirkt

Trumpam atsiprasysiu - lekiu i baseina paplaukiosiu - susitiksim po poros h Cha chaCha chaCha cha

Labas, Esu ir Elva! Šypsena
Taip atidžiai Meniu studijavau, kad net nepastebėjau, kada atėjot Cha cha
Pas mane viskas ok. Tikiuosi, kad ir pas jus?
Andresito, norėčiau firminio Baro kepsnio… Mirkt