Virtu bulviu cepelinai-reikalingas receptas!
Dek 1kg bulviu apie stikline.Siaip tai is akies dedama.
Nereikia tų miltų, geriau daugiau krakmolo,nes jis suriša bulvių košę,kad neišsileistų.Žinoma, kiaušinis būtinas.O bulves dar karštas pakanka gerai sugrūsti kaip košei, tuomet nereikia nei tarkuoti,nei malti.Taip daug paprasčiau.
Man tai labiau patinka tarkuotų bulvių cepelinai, nors darbo ir daugiau, bet ir skonis žymiai žymiai
sveijkuciai, bukit geruciai kas zinot brukstelkit receptuka virtu bulviu cepelinams
aciu
kas čia sudėtingo? įdarą paruoši pagal skonį: grybukai, varškė ar … o bulvinei tešlai bent dalį bulvių (priklauso nuo konkrečių bulvių) reikia pratrinti per mmorkinę tarką, niekaip kitaip, o tik rankomims per tarką. įdedi prieskonių - pagal skonį, bet nebūtinai, nes virti gali sūdytame vandenyje ir
na niekada nedariau tokio daikto o tai tik virtos bulves su lupenom ar be lupenu virtos?
nemegstu virtu bulviu cepelinu kam juos isvis gamint?
nieko tu nesupranti
nuo bulvių ir nuo tavęs priklauso - jei vienodos nedidukės bulvės ir bus patogios lupti, tai virk su lupyna, jei didelės, reikės pjaustyti, tai skusk …
As ju nemegstu,bet mano broliene visada darydavo.Ji virtas bulves sumaldavo mesmale,dedavo miltu,kiausini,druskos ir butinai sauksta krakmolo,kad neissileistu.Net i vandeni,kuriame virs,dedavo krakmolo sauksta.Idaras pagal skoni.
aciu