Virtinukai

Virtinukai

Kokius virtinukus labiausiai megstate (yra begale rusiu:su vysniom,grybais, bulviu kose ir kt.)???
Man tai su visokiom uogomNiam niam.

na man virtinukai tai skanus tik su mesyte ir su varske…kitokiu, ten su uogom niekada neragaves…TaipNekaltas

tik su varskyte…Niam niamNiam niamNiam niam
na, kartais dar galima ir su mesyte, bet tada jau turiu but gerai isalkus DrovusDrovusDrovus

Man labiausiai patinka virtinukai su:
1 - mėlynėm Niam niamNiam niamNiam niamCha cha
2 - grybais;
3 - vyšniom;
4 - varške.

Man asmeniškai labiausiai patinka, kai juos taisai iš jau nebesuvalgomų viniotinių (kurie dažniausiai lieka po kokio baliaus ar pan.)

su mesa Niam niam

O gal kas ragavot su vistiena??? As nedristu ragaut, jei neskanu bus gaila ismest.

As tai tik su mesyte valgau…Kiti man nelabai skanus…Beje o su kuo jus virtinukus valgot? Šypsena

Jei buna mesiniai, tai su grietine arba spirgu padaziuku. O jei su varske, uogom ir kt. saldesniais idarais, valgau tik su grietine.
Taciau viena syk su drauge nezinojom kokie virtinukai maiselyje, nes etikete pasimete. Pagaminom medaus padaza. Bet jo nevalgem, nes virtinukai buvo su mesa…Juokiasi

Virtinukai Niam niam

1. su bulviu kose
  2. su grybais
  3. su mesa
    Su uogom dar neteko ragauti, bet dabar labai uzsimaniau! Šypsena

Ragavau, man asmeniskai labaiiii nepatiko Veee Daugiau niekada nepirksiu ir nevalgysiu, bet cia tik mano nuomone Šypsena

mano megstamiausi su melynem ir su varske TaipNiam niam

Man ir siti patinka. Lengvai virskinami ir very gardusTaipŠypsena.

As tai virtinukams su varske ir su mesa darau spirguciu padaza,bet dar pakepinu svoguno ir ipilu saldzios grietineles.Labai skanuTaipNiam niam.

su grybais

Man labai patinka virtinukai su varske ir melynemis Niam niam

su grybais, runkeliais ir kiaulpienėm.

pirmiausia vadinkim daiktus tikraisiais vardais.
tie imantrieji virtinukai yra ne kas kita, kaip koldunai.

ir tai yr viens geriausiu maistu. mestu su viskuom, bet su grybais ypac, nes tai viens is musu seimos tradiciniu kuciuu patiekalu, o per kucias visks labaiNiam niam

ir kazkaip keista, kad kazkas nera ragaves koldunu su melynem. as maniau jie taipp pat paplite kaip saltibarsciai lietuvoi…

Skaniausi tokie, kokius mamyte isverdaNiam niamNiam niamNiam niamTokius ir mociute virdavo. Jie su virtu bulviu idaru. Tos bulvs - ne siap sau bulves. Virtos bulves sugrudamos, idedama smulkiai supjaustytu svogunu(nedaug) ir pagardinama dziovintomis metomis bei druska. Liuks, tokiu niekur kitur neragavau, kaip tik namuose!