Viršūnės ir stogai

Viršūnės ir stogai

Na grazus vaizdai ten kur buvai. bet labiau gal tinka i keliautoju galerija.

Nemanau jog kiekviena keliones foto turetume pasiusti kazkur toli anapus. Jeigu sugebesi meniskai nufotografuosi automobili - taves irgi niekas pasius i auto.Banginius.

Taip visiskai su tavim sutinku. bet mano nuomone praita nuotrauka cia buti vertesne. Na si… manes nekabina. paprasciausiai grazus vaizdelis. to nepaneiksi.

O kodel lygini su praeita? Dar gerai kad nelygini National Geographic topais Liežuvis

Kaip esi sakes, nuotrauka turi buti idomi ne tik autoriui.Cia ne atsiminimu burelis, kas kur lankesi. Manai sudominai ziurova siuo snapshotu. Deja ne. Pasinaudok taisykle, jei gali netalpinti, netalpink. Arba keliau i keliautoju kluba, ten busi gal kazkam ir idomus.

O man patinka si nuotrauka, idomus zalumos ir zydrumos santykis. Be to palavinus vaizduote galima ir painterpretuoti - zali medziai - “uola”, o stogai - “pilis” ant tos uolos.

Reso> staip bet kokia gamtos fotografija galima pavadinti prisiminimais Cha cha. Tai ne kritika.

Sauniai. Tiesiog Šypsena

Reso -> neuzsiknisai klonuotis? ar nusprendei, kad sita lytis/personazas/kauke tau labai tinka - Cha cha? jei jautiesi kietas(-ta) kritikuoti gal islipk is pampersu ir daryk tai savo vardu, ok?

Drovus

bet man tas remelis … kazkieno laidojimu kvepia … ne , bet rimtai, ar reikejo toki juoda, niuru ir riebu remeli prie tokios vasariskos ir gana lengvos nuotaikos nuotraukos deti ? :v

Man asmeniskai juodo remelio siejimas su laidotuvemis kvepia per mazu isprusimu fotografijoje. Sorry jei astriai nuskambejo, bet kazkada ir as pats panasiai galvojau, tai gal ir zinau apie ka sneku ŠypsenaAr toks remelis tinka/netinka - klausimas visada geras ir visada vietoje. Nesu remeliu specas, tad pastabos visada idomios. Bulka, koki remeli siulytum? Bandziau balta - dar blogiau. Visai neremint?..

Badai, prie ko cia isprusimas fotografijoje, jeigu SIS remelis priduoda niurumo, del to ir paminejau kaip pvz laiduotuves … Na pasakyk, KAM sitai fotografijai, kuri yra tiesiog nepretenzingas kelioninis vaizdelis, gana graziai, vasariskai, lengvai ir paprastai, su lengvomis ir graziomis palvomis, reikalingas TOKS stooooras ir juodas remelis ??? beje, remelis jei dedu tai dazniausiai tik juoda, na bet kam TOKI riebu ant tokio turinio nuotraukos ??? na gal ir neispruses fotografijoje esu, taciau man,kaip zmogui, ziurint i sia nuotrauka ta masiska aplinkine juoduma gadina visa ta nuotaika, kuri matosi nuotraukoje, o ten kvepia vasara, lengvumu ir t.t. o tas juodas riebumas numusineja lengvumo pojuti … bet aisku cia tik man … kiteims gal ir ne Šypsena Nekaltas

Netvirtinsiu uzsispyres, kad tai labai geras remelis, tiesiog juoda spalva man nesiasocijuoja su niurumu. Gal as nenormalus?..

su saltumu … su daug saltumo, o pati nuotrauka silta … man asmeniskai cia nesiderina ir tiek Šypsena