Viras ar ne viras?
taigi nagi va. kur buvęs, kur nebuvęs, pasirodė vakar dalyvis:
Vat ir pasirodo suskis visame gražume… Sėdi apsišikęs, bet kalti visi, tik ne jis… Pasirodo, kiek man atrodė, tiek gavau
Tas man atrodė, tai buvo taip: bičas pasakė, kad už tuos kelis bidus pasilieka sau 250Lt. ir taškas. Kadangi iš anksto nebuvom sutarę dėl tokio atvejo, tai ir sutikau. Vpzdu - žmogus gi dirbo…
Ir 6 metai pralaikyta skola patapo tuo, ko “nepamečiau”
O viešai parašius, matai, loju ir vadinu aferistu… Gal parodyt postus, kur tiek metų verkšleni, kad neturi litų ir vis prašai palaukti? Kaip, kiaulės akis pastatęs, parašai - tai neįkrito dar? Rodos kad pabandei, ir nžn ar pavyko
Ir t.t. ir pan… Reziumuojant - ačiū, kad grąžinai
Tu nuostabus ir gero tau gyvenimo
P.S. lojikai, snukių daužytojai, adatų kaišiotojai po panagėmis ir pan., kur sakėt pamiršt skolą -
Taika
galvojau vel apie kita veikeja ir desras postas bus
aBanga atim, bet ir atiduod
Na tai sveikinu saibas atgavus, dabar pradek kovoti, del nuvertejusiu pinigu per 6 metus, skaiciuok palukanas ir negautas pajamas
plia dabar trumpai apie ka istorija … nes dabar tai apsvaigusio nuo dziaugsmo zmogaus kliedesiai
bidė kazkokios ir pan
pradzia:[banga.balsas.lt/lt/2club.club_f_reviews/241.997531.1…-=(419070 1421](http://banga.balsas.lt/lt/2club.club_f_reviews/241.997531.1…-=(4190701421)
vyriausias,
O siaip tai ziauriai, masinos nenuperki o 250uz nieko, kai realiai bida padeti, tai minutes reikalas kol zmogui masinos nenuperki tai ir pinigu jokiu neemi, nes juk nieko nepadarei, bent jau as taip darau
vyriausias - gerasis perekupas?
tai čia viskas dėl 250lt ar aš nihuja nesupratau?
Ans geras
tai viskas. Draugystė laimėjo. Pirmą kartą aB istorijoje
p.s. prieš 6 metus 250lt buvo vertingesni
tie, kriziniai beveik, stiprieji
a.B draugystė
kaip suprantu buv duotas avansas xxxxx Lt, o turejo grazinti xxxxx-250, tik negrazino, nors kaip ten kas buvo, zinoti tik jiems patiems…
tai cia tiek aistru buvo del 250lt?
250lt NE PINIGAS, URA!!!
250 ar ne 250, bet pinigas yra pinigas. Ypač savas
Aš, pvz., esu gana principingas. Ir jei yra nesiskaitymas ar neteisingas skaičiavimas, tai ir dėl mažiau po teismus galiu užvaikyti. Tiesiog, iš principo.
Gerasis, kol netycia kazko neprisiveiksiu, tada skaitysiu tik banga pasislepes kol visi pamirs As irgi pasigincyju del pinigu, del to, kad teisingai butu, bet esu gera raga gaves is kaimyno kur uzaugom nuo mazens, tipo perka masina nes geras varianas islindo ir truksta 10.000lt nes nunes, tai atleke prasyti, zmogu pazinojau nuo kokiu 6metu, daviau saibas, ikirto bmw uz berods 35t, nu ir ka prasidejo slapstymaisi, tada pardave po kokiu 6 men bmw ir isleke i uzsieni su galais. Pamoke normalei.