Viltis

Viltis

Vis dar turiu vilties parduot Šypsenaauto.plius.lt/skelbimas/lange/autoplius/lengvieji-automobiliai/ audi-a4/id-533493

vairą man parduok

yra pirkt tu vairu. Bet esu mates kad nutrinti labai, pas mane kaip nuliovas, airbagas sveikas Gerai pirk masina, vaira dovanu duosiu Juokiasi

vienas a4 uz tiek parduoda kitas bulka uz tiek nepardave Cha cha Cha cha

kas ten panelei? plastmases kazkokios truksta Nekaltas

Apsyvke buvau nuemes, nes tvarkiau klima. dabar jau uzdeta

nakui man dar 3 auto? Cha cha

plia as vien is foto paziurejes net neskambinciau Cha cha Blogai,nuslis marketinginiu sugebejimu. tuojaus savo skelbima imesiu Cha cha

tai duodi vairą ar ne nx bl px

autogidas.lt/skelbimai/honda-accord-sedanas-1997-0117654857 .htmlo siaip padaryk geras foto ir lauk,anksciau ar veliau parduosi Taip

viska imanoma parduot, priklauso tik nuo kainos… Bendradarbis acorda dyzeli 2000m pardavienjo gal 4men, bet pardave uz panasia kaina kaip pirko.

as tai atiduociau uz 7, kad tik imtu Cha cha

julius>tai ir dek kaina 7klt,o ne 7.5. as pvz rankpinigius gavau,jei jis pasivaidens,tai sakiau,kad kaina ir yra tokia,kokia nurodyta Taip

Matai jei uzdesiu 7, tai gausiu atiduot uz 6.5 o as to nenoriu Cha cha masina ne nauja, trukumu yra Cha cha

o kas tave vercia atiduoti uz 6.5? o ir siaip,jei as noriu parduoti,tai man istikro px tie 500lt Nekaltas

tai tu dachuja su biski uzdirbi, tau px tie 500 Cha cha o pats esi konkreciai sugalvojas modeli ka pirkt ar tik siaip is oro ziurineji?

aga daxuja Juokiasi. matai kuo ilgiau laikai ja,tuo jos kaina krenta,ziema pasiulys stuke euru koks kazokas Cha chasiaip is oro ziurinejuosi,pavasari sutartis baigiasi,gal net nieko nepirksiu,gal i amerike reikes ciuozti,niekas nuo to neapsaugotas Piktas

Sudek originalis groteles,originalius ratus,ir is komentaru apie muzikas.Parduosi greiciau.

dr> nevaziuok i amerika, ten bobos ziaurios Veee