Viltis
Vis dar turiu vilties parduot auto.plius.lt/skelbimas/lange/autoplius/lengvieji-automobiliai/ audi-a4/id-533493
vairą man parduok
yra pirkt tu vairu. Bet esu mates kad nutrinti labai, pas mane kaip nuliovas, airbagas sveikas pirk masina, vaira dovanu duosiu
vienas a4 uz tiek parduoda kitas bulka uz tiek nepardave
kas ten panelei? plastmases kazkokios truksta
Apsyvke buvau nuemes, nes tvarkiau klima. dabar jau uzdeta
nakui man dar 3 auto?
plia as vien is foto paziurejes net neskambinciau
,nuslis marketinginiu sugebejimu. tuojaus savo skelbima imesiu
tai duodi vairą ar ne nx bl px
autogidas.lt/skelbimai/honda-accord-sedanas-1997-0117654857 .htmlo siaip padaryk geras foto ir lauk,anksciau ar veliau parduosi
viska imanoma parduot, priklauso tik nuo kainos… Bendradarbis acorda dyzeli 2000m pardavienjo gal 4men, bet pardave uz panasia kaina kaip pirko.
as tai atiduociau uz 7, kad tik imtu
julius>tai ir dek kaina 7klt,o ne 7.5. as pvz rankpinigius gavau,jei jis pasivaidens,tai sakiau,kad kaina ir yra tokia,kokia nurodyta
Matai jei uzdesiu 7, tai gausiu atiduot uz 6.5 o as to nenoriu masina ne nauja, trukumu yra
o kas tave vercia atiduoti uz 6.5? o ir siaip,jei as noriu parduoti,tai man istikro px tie 500lt
tai tu dachuja su biski uzdirbi, tau px tie 500 o pats esi konkreciai sugalvojas modeli ka pirkt ar tik siaip is oro ziurineji?
aga daxuja . matai kuo ilgiau laikai ja,tuo jos kaina krenta,ziema pasiulys stuke euru koks kazokas
siaip is oro ziurinejuosi,pavasari sutartis baigiasi,gal net nieko nepirksiu,gal i amerike reikes ciuozti,niekas nuo to neapsaugotas
Sudek originalis groteles,originalius ratus,ir is komentaru apie muzikas.Parduosi greiciau.
dr> nevaziuok i amerika, ten bobos ziaurios