Vilnius vakar
Tai jau truputį nenormalu mūsų klimatui. Pamenu dar kaip statant namą svarstėm daryti kondicionierių ar ne - ir buvo argumentų, kad nedaryt, nes “kiek čia tos vasaros”. Visa laimė, kad padarėm. Beje, apsisprendėm dėl SAAB pakaitos - lauksim kol į prekybą paleis Octavia Scout. Visgi praktiškumo prasme alternatyvų mažai - bagažinė didžiausia, vietos gale irgi daug, varikliai normalūs (ne koks ten 1,6 CRV dyzelis).
Pas mane rode 39 per karsta. gerokai…
Jums neitiksi… vasara karsta… ziema salta…
Pas mane triobpoje gaivu itr be kondyskes…skias nebremoka zmpones namu statyt.
Helix - aš niekada nesakiau, kad žiemą šalta Žiema, man nuostabiausias metų laikas. Kai temperatūra pakyla virš +15C man darosi jau per karšta. dr - palygink trobos langų m2 su šiuolaikinio namo langų m2, štai tau ir atsakymas…
del manes visus metus galetu tokie orai buti
Man tai 20-25 dar normaliai kaip vasarai, bet ~30 jau nekazka…
Beje, saab’as pajautė, kad norim jo atsikratyti artimiausiu metu ir ta proga nustojo veikti jo kondicionierius Įdomu kas šį kart, nes prieš du metus buvo keistas prakiurės kondicionieriaus radiatorius.
well done saab
Na, pagirti gal ir galima už Škoda Octavia Scout, ale toks jau nuobodus būsi, kad baisu
q - tai kad ir prieš tai buvau nuobodus Šiaip, smalsu, o kas šiais laikais laikoma nenuobodžiu šeimyniniu auto? Toksai:motoringtv.com/wp-content/uploads/2013/09/2014-Kia-Soul-2.jpg
Siaip masinos jaucia…Man irgi viena pradejo oziuotis pries pat pardavima. O draugui varant pirkejui masina truko ausinimo slanga. Pirkejas nepirko…
Gmc - daug tokių istorijų esu girdejęs. Šiaip mokslininkai jau po truputį kapstosi gilyn į temą apie tai kaip mintys (kas iš esmės yra elektrocheminės reakcijos) veikia materiją. Gal kada paaiškės, kad galima bus suremontuot automobilį vien mąstant apie jo remontą
Gali but Siaip man labiausiai patinka kai masina negenda, arba gedimas pats susiremontuoja
Taip buvo su Toyotos CD grotuvu, kuris viena diena neskaite CD. Po to metus laiko viskas buvo ok, tada pardaviau irgi su veikianciu.
LS,Vakar buvau pas kaimyna,namui 100metu,langai gausiai dideli…man rodos kitur suo pakastas.
LS - manau va kas:peugeot.co.uk/media/showrooms/showroom-peugeot-308-sw-kppv3 /medias/New_Peugeot_308_SW_style6.jpg
Lapuoti,as raumeny turejau senus rastinukus ir ne silumos laikyma,o gaivuma. Dabar fazendoje du men gyvenam,namuose gaivastis,o kaip ziema…bbi zino gal irgi gaivastis
q - aha, tikėjausi tokio varinto irgi. Bet man pirkti ką nors prancūziško neleidžia vertybės Nors, blemba, jei Merkel ir toliau taip elgsis - bus komplikuota ir vokišką dalyką pirkt
Liks tik lenkai, tie nors žodžių į vatą nevynioja…kol kas.
Jauciu dar sugroja ir patirtis statybu,gi namukus statydavo vietinis egzpertas dazniausiai,o ne brokadielai dabartiniai. Rekupas
dr - o Celsijaus skalėje, kas tai yra ‘gaivastis’? Pas mane pirmam aukšte laikosi 25C jei nekondicionuojama (langai per visą svetainės siena, ir per visą laiptinės sieną, ty 5+ m auksčio. Antram aukšte 26-27C, jei nekondicionuojama. Rekuperacija yra, bet dabar suprogramuota, kad veiktų tik naktį.