Vilnius projekte

Vilnius projekte

stovi ant pasaulio krasto pakibes Šypsena

Gerai

Cha cha

O kur tas tiltas nuvingiuos ir kas ten per bala po baltuoju tiltu ?

cia ateities vizija is Vilnius.lt saito ŠypsenaPries metus buvo tikrai Šypsena

Veee- Veee- man tokie vaizdai - š’ūdas Veee Šlykščiau nėr, kaip peizaže į Gedimino pilies bokštą tie dangoraižiai kyšo Blogai Man patiko viduramžių tradicija, kai negalėjo būti pastatų, aukštesnių ųž pagrindinę pilį Cha chaIr apskritai- kas pas mus tuose dangoraižiuose veisis- inteligentai negimdo, o latrai ten butų- biurų neįpirks… Gal juodasubiniai užpildys, o paskum nubombarduos Cha cha

Tilia,neuzilgo ir Kaune tas pat ant Zaliakalnio atsitiks,o Kauno pilis neauskciausiai stovi jau senai Šypsena

Iš ko atpažinsi tipini Kaunieti (to Tilia)

Na jeigu ta tilta pastatytu, tada tau jau tikrai prie zaliojo biski kamsciai apmazetu

Man čia užneša į GTA Vice City map’ą Cha cha

tuo tiltu turetu vaziuoti tramvajus, bet tiksliai dar nezinai, bet apie tokius planus girdejau. o siaip si tilta tikrai projektuoja ir greitu laiku statys. kai ji pastatys, per snipiskiu kaima praties padoria gatve.

Jie su savo tramvajais tikrai užknisa Piktas Babkių plovimas - daugiau nieko Piktas

tegul plauna tas babkes,nepavydek Šypsena

O iš ko pažinsi tipinį vilnietį(to augustas)- iš dangoraižių manijos… Liežuvis

Dar, gal tas vilnietis pasakys, kas ten veisis- kuo apgyvendinsit ???

!, aš nepavydžiu, tačiau geriau už tas babas aplinkelius padarytų ir dar gatvėms liktų sutvarkyt. Viskas pagrįsta ir motyvuota, ne taip kaip šis savivaldybės sprendimas.

sutinku,bet tramvajus vizija Šypsena

pamatytumet jus ta tramvaju strasbure, tai kaip mat uzsinoretumet. vaziuoja pro sona taip tyliai, kad net neitari, kad salia kazkas juda. Šypsena

na wa jau viskas beveik ir pastatyta Mirkt