vilniuj maciau mersa...

vilniuj maciau mersa…

190… lygtais blaivas darbe bunu. 2 duru. kazhkoks zhalsvai melsvas atrodo. savo akim ir akiniais nepatikejau. gal dar kam nors toks pasivaideno ? Cha cha

zmones kalba kad jei vaidenasi reikia zhegnotis Nekaltas Cha cha

Hmm, o aš Kaune mersą mačiau, Vilniuje, Klaipėdoje, kažkokiose tai Chalabibiškiuose ir dar keliasdešimtyese kamuose. Tai ką, dabar apie tai visą temą kurti ir spresti ar tie mersai valina ar nevalina?

as fura geltona ,maciau, ir dar su priekaba Nekaltas Apakęs

o kur tu matei dvieju duru 190 MB?

Nuuu, tai apie ką temą? O kur tu matei VW vabalą, kuriam į galą įkeltas V12 variklis ant kurio matosi užrašas FERARI? O aš mačiau Pragoje.

kokia nesamone ir kaip uzknisa zmones kurie vadina mersus 19-ais ir “tas didesnis” taigi YRA c klase, e klase ir s klase

kai vaidenasi dai zinok kad arteja paskutinioji Kietas

As tai esu mates II Golfa, balta, 5duru, dyzeli. Isivaizduoji!!! Apakęs Apakęs Apakęs Cha cha Juokiasi Alus

O kur raktininkas? Kodel nerakina? Labas

eik tu!!! bet jauciu ce ne lietuvoj matei… Cha cha Juokiasi

Cha cha Nepatikesit xebra bet as mersus matau kasdiena Cha chaIr netik 190’us Bet net ir keturakius ir dar visokius belekokius. Viskas reikai jau gydytis Juokiasi Juokiasi Juokiasi Gerailema Šypsena

Lietuvoj, Garliavoj. Mates as ir anksciau Latvijoje, bet galvojau Lietuvoj dar negreit pasirodys… Bet va kazkas nusipirko… Bet is tiesu i numerius neatkreipiau demesio (buvau apakes is nuostabos Apakęs), gal nelietuviu Nežinau Cha cha Juokiasi

devynioliktais juos vadina todel kad ant ju ner jokios C rajdes uzhlipinta Šypsena dazhniau jau juos priskiria Š klasei Cha cha

mesk tuos narkotikus i šali Taip pac matai kaip jie žaloja tavo organizma Mirktnu ir kas čia tokio? o aš kasdien matau nissan 300 Liežuvis ir ka dabar man rekt visai lietuvai? Juokiasi

Nu neissip…nekit cia dabar. Pilna gi Lietuvoj tuningo “sedevru”, pasitaiko ir sedevru. Lieka tik issiaiskinti kas autoriui ten pasivaideno - gal tikrai kas nors gero. Gal poryt visi issip…netojai seklinsis pries to “devyniolikto” fotke Juokiasi Autoriau, buk vyras, atstovek pozicija ir suorganizuok irodymus i nuotrauku skyreli Cha cha

Juokiasi Juokiasipries ka ka, bet pries Š klases 19 tai tikrai nesiseklinciau, nes realiai tai yra vienas is slyksciausiu MB modeliu (tai konkreti MANO nuomone, nieko nenoriu izeisti)

gal 107? nors jie panasus kaip obuolys ir arbuzas. arba tiurlingas Šypsena

Lukeli eik dyrbt Cha cha