Vilniaus Baru Gidas (nuomones ir rekomendacijos)

Vilniaus Baru Gidas (nuomones ir rekomendacijos)

na tai va mieli vilnieciai. gyvenau as kaune ir buvau uzvedes foruma “kauno baru gidas” zinoma pac dejau info is savo patirties. bet dabar beda. gyvenu jau vilniuje ir da nebuvau nuejes i gera bara. zinoma klausimas kas yra geras baras. tad ir pasireiskit cia. patarkit ir shiaip nusvieskit vilniaus barus. viskas labai paprasta baras , kur, alaus vidutine kaina, kokia publika. kiek dirba, kiti komentarai.

Nueik i S.M.C. Alus 5 Lt budavo, bet visada tokia teisinga aplinka ir publika, (nu kartais uzknisa labai jau pergerusi bohema, kuri tyko tavo neacargiai palikto alaus, bet tik kartais) visada LABAI gera muzika GeraiDirba kasdien 11-24, taip cac.lt raso, bet manau ir ilgiau dirba Bent jau tau tai tikrai ten patiks, juk zinai kur sh.m.c, ane Nekaltas

Na, man siuo metu vienas megiamiausiu - “Pilies menes” lauko kavine netoli Katedros, jei tiksliau - prie Sereikiskiu. Na, bet siaip juk ju tiek daug, kad isvardinti neimanoma, cia juk pagaliau ir skonio ir pinigines storio reikalas…

Tiesa, dar noriu papildyti, kad jau nekalbant apie gera vieta ir aptarnavima alaus pasirinkimas palyginus taip pat gan neblogas.

alaus pasirinkimo atžvilgiu matyt lygaus Tiffany pub Vilniuj nėra… neblogas variantas - Šiluminis mazgas… dar -Būsi trečias… paskutiniu metu lankomės Kolonose, bet alaus ten mažai…

mazai ir vietos ten Šypsena

geriausias pasirinkimas,tai ant Kryziu kalno is bambalio pilsneri leistis Šypsena

išbandytas ir neblogas Taipbet čia apie barus jaučiu kalba eina… Liežuvis

o tai ne baras ten buvo?Tada labai atsiprasau,juk pirma karta buvau ir …

nu ne šauktuk ne baras… Nebo tualetas tik po medžiais buvo…

bet h2o nusileidzia(tipo nulijo) ir ko daugiau reik? Šypsena

baru tragedija - svyturio ekstra… del to mano pirmas klausimas buna - ar turit ne sito brudo?

Tai leiskit pasidometi, kas tada ne brudas? Šypsena Aisku cia kiekvieno skonio reikalas, koki alu gerti, bet jei Extra visur yra (Bent jau beveik visur), matyt nebloga paklausa egzistuoja Šypsena

geri alus (kaip ir Moteris, ane?) visur nesimeto Cha cha

na dėl ekstros turiu pritart… didelis minusas barui kuriame tik jo yra Pavargęs

Aga buvau neseniai ten uzsukes, patiko kaip muzikontai su gitarom pavare… Taip Taip Alus

Jou! Ir šiaip ten visą laiką linksma, publikos susirenka geros, t.y. normalios, o ne degradai kokie nors (nors čia gal kaip kada užtaikysi). Be to ir tamsaus alaus gali rasti, kas labai reta kabakuose (tik kartais jis būna pasibaigęs…) Nekaltas Tik daugumai Vilniaus barų turiu vieną pastabą - labai jau trumpai dirba. Daugelis iki 23:00, jei iki 00:00, tai jau labai gerai, o juk kartais ir ilgiau norisi pasėdėti.

Beje, noriu labai stipriai atkreipti visų, o ypač barų savininkų dėmesį į vieną dalyką - galimybę ten patekti ir būti neįgaliesiems. Deja, apie daugelį barų išvis nieko negaliu pasakyti būtent dėl to, kad dėl tos priežasties niekada ten nesu buvęs.

O galima butu suzinoti, ka jus geriat baruose? Beje, as geriu tik extra, ir niekada gyvenime negeriu kalnapilio. Tai ka, man dabar reikia deti ant tu baru kuriuose jis yra?