juk yra tikraii daug ir keistu paslaptingu vietu… Gal zhinote kokiu gal zhinot kokiu www, knygu ar ko kur apie tai rashoma
pvz. vietos, namai ar kas kita kur vaidenais
prie Vilniaus Nemencines plente stovi apleistas namas.Sako kad ten vaidenasi. aplinkui dabar ten statomi grazus namukai,bet kazkodel iki siol jo niekas nei sugriove nei atremontavo.Keista ar ne?
Ai man kažkas kažkada pasakojo kad kažkokiam miške vaidenasi. Nu aš rimtai užmiršau ir kas pasakojo ir kada ir kokiam miške.
Žinau tiek, kad Utenos rajone. Tipo žmonės šneka, kad yra tokia vieta kur pradeda nesąmonės darytis, girdisi garsai visokie, pasiklysti tam miške ir pan, tai eigulys, kuris ten gimęs ir užaugęs, žino tą miška l.gerai, nuėjo į tą vietą, tai tik ant rytojaus grįžo visas išvargęs ir apipešiotas. Tipo girdėjo traškesius, balsus, tarsi jį kas būtų vijęsi, ir iš miško negalėjo išbėgt, nes ratais lakstė pasirodo.
butu idomu suzinoti,ar vaidenimasi tai tik psichikos sutrikimas ar vaiduokliai istikruju egzisuoyja.labai noreciau babuti tokioje vietoje kur vaidenasi ir pati viskuom isitikinti
As irgi noreciau save isbandyt ir pabuvot ten, kur vyksta panasus vaizdeliai. Bet jauciu siurpuliuku pajusciau ne viena . Be to, jauciu negaleciau ten buti viena…
na as ten jau seniai buvau, gal pries kokius 5 metus tik, kol brolis studijuodamas gyveno).
O seip ten palepej maktimis girdedavosi zingsniai, duru vrstymas(kurios visalaik uskabintos dideliu kabliu budavo. Us tu duru buvo sukrauti seni drabuziai, seip slamstas ir sena metaline lova. Beje seminkes sesers sunus buvo nuzudytas sovietu armijoje ir buvo pargabentas kunas i Lt metalinam karste, o jo drabuziai ir kiti daiktai parsiusti seimai. Tai ta kariska uniforma irgi yra palepeje…
beje as pats tik zingsnius girdejau ir duru girgzdesi, beje, gan aiskiai ir garsiai ir tikrai visi namiskiai zinojo kad palepej nieko nera, buvom ir patziuret uzlipe (man kal kokiu 16m buvo) tai kaskaip net baisoka buvo palepej, nors jokiu vaiduklio pedsaku nebuvo… bet nei matyt ko nors nei ka kita patirt neteko…
o va teta karta pasokojo kaip gryzus pamelzus karve ji su anuku pamate kaskoki gelsvai-zalsvai sviecianti lyg ir veida pro palepes langeli, kuris letai atsitrauke nuo lango ir dingo palepes tamsoj… As to nemaciau tik pasakoju tai ka man pasakojo… o brolis mano ten gyveno du metus tai daug kartu girdejo ir ir ta paslaptinga duru girgzdesi ir zingsnius ir tarsi serganciojo vaitojima… bet jis toks biski ‘padejes’ an visu tu vaiduokliu tai i galva neimdavo, nors tiki kad jie egzistuoja… (manau visi psixologai to nebijo )… o mano teta netgi kambary bijodavo pasilikt viena kai isgirsdavo garsus is palepes… iseidavo i lauka ar pas kaimynus (mat jos vyras kartais ir naktim dirbdavo)… Tai vat, buvo ten ir daugiau viskiu vaidenimusi, bet ko pats nemaciau tai jokio tolko pasakot… …
P.S: jei tingit ir tokiais dalykais nesidomit neskaitykit, tik laika sugaisit…
teko ir cia buvo baisi tragedija…nenoriu daugiau niekada prisiminti,bet daznai tenka,nes per ta pacia vieta kasdien einu…tai buvo mano laiptine…ten man moterys viadendavosi…prie lifo butent kai laikiau,tgai dabar visada ten eidama uzsimerkiu…oj tikrai siurpus jausmas…kaip as tada persigandau,galvojau mirsiu!!atsimenu,laukiu prie lifto o ten moteris stovi,as net pasisveikinau!!o paskui pamaciau,siluetas neaiskus, per mane persiskverbe…as pradejau begti ir rekti,o ji vijosi ir net per duris galva isskiso lauko…tada atejo toks vyras,kaimynkos is gretimo namo,net sese ,kad mane namo parvestu…bet net kai vede,uz ranku visi,maciau toj moteri ir vel,bet jau kita…baisu prisiminti,nenoriu,kad tai pasikartotu dar…
Zinau, kad yra namas apie 20km nuo Kretingos, kuriame vaidenasi antrame aukste. O seip paciam nera teke susidurti su vaiduokliais (bet noreciau del idomumo). Esu kazkada net specialiai spiritizmu uzsieminejes, kad ka nors gero pamatyciau. Nu bet cia senai buvo. O seip viena mano drauge pasakojo, kaip pas ja bute vonios durys trankosi ir paskui girdisi zingsniai… Nu sake scary…