Vieta ir skaitymas

Vieta ir skaitymas

Ar turite vieta, kurioje maloniausiai skaityti? Arba vieta, kurioje geriausiai isimenate, tai ka skaitote?

Tikrai ne prie kompo, galiu pasakyti. ir net ne tam kambaryje, kur įjungtas kompas. geriausia man skaityti ten, kur kompo nėra.

aij man kazkaijp lovoje velyva nakti kai aplink tylu tik tada aliu isigilint i tai ka skaitau Šypsena ir tuo metu skaityti kazkaijp maloniausias laikas Šypsena

Geriausiai skaitosi kaime, kur nors pašiūrėje lietui barbenant į langą. Aišku, jeigu neužnūsti Mirkt

Man ne vieta svarbi, o susikaupimas. Bet dažniausiai skaitau prie rašomojo stalo, lovoje, kaime ant pievelės, tualete Gerai skaitosi Cha cha. Dažnai ir daug tenka autobusais važinėt, tai paskutiniu metu pripratau juose skaityt. Per dvi valandas kasdien tai ir šiaip paskaitau, ir istorija išmokstu, kai nespėju, tai ir matematiką pasprendžiu Juokiasi

kartais anksčiau skaitydavau prie Neries, ant kranto atsisėdi, jauti raminančią upės nuotaiką… dar ir alyvuogių pasiimdavau su savim… Cha cha

geriausia tulike skaityt… nieks netrukdo…poza mastytojo…ir shiaip veikt ner ka…

neturiu tokios vietos. jei knyga idomi, ji belekur gerai skaitosi.

mano brangiausioji nuostabiausioji fantastiskiausioji lowa… Myliu

tualete Mirkt niekas netrkdo, geras apsvietimas, oro gaiviklio mielas aromatas achh jegele Kietas

Taip as irgi megstu skaityti nakti Šypsena

turiu vieta kur man geriausiai skaitosi. tai yra musu sodyba. ypac gera vasara isitaiyt hamake Cha cha o kaj ziem salta, taj susirangyt lovoj Šypsena, bet siuo sezono metu mazai turiu laiko skaitymui, nebent velai vakare, jei dar turiu jegu!

trolejbuse,nes ten wisiem px ka darai,o jj paziuri,tj kjp i durna…atsimenu kazkada piesiau,tj iswis kjp i nezineka ziurejo…

man tai geriausia savam kambaryje.

Man tai geriausiai skaityti prieš miegą, kai atsigulu į lovą. Taip

lovoje, ir dega staline lempa…

Taiparba atsikėlus savaitgalio rytais.

va, va, o po to nepajunti kaip uzmiegi Taip

Na, nereikia skaityti migdančių knygų. Mirkt