Viesas pasiulymas: pasvartykime

Viesas pasiulymas: pasvartykime???

Pas mane ir duju skaitiklis sugedes Liežuvis. Vat uz tai ir moku tik puse kainos…Cha cha. Tik niekam Neesakyk Dziamini Taip

o ką aš ir sakau Juokiasi

ziurek -tavo zinuciu skaitiklis sugedes Šypsena
ar tu cia kokia tai mahinacija su tuom darai Apakęs

Tai mano sena teorija, bet… Ne tokia lengva, deja,

TaurėTaurėTaurėArron Taip, bet net negali buti kalbos apie rakinima: trinti be gailescio!!! Gi ir namie nelaikai fafliaku, jei jie skleidzia bloga kvapa … Cha cha

Dziamini - siaip ar taip tau arteja "Oro pavojus" Juokiasi

Nei tolerancijos, nei pakantumo…Juo labiau, supratimo.
Ir kas keisciausia, kad temos-spjaudynes sulaukia sitiek komentaru/zinuciu. Ar ne laikas padeti TASKA? Asmeniskai as padeciau tai padaryti.

ta klausima mes visu forumu svarsteme praeitais metais ,bet kadangi neradome tinkamo sprendimo -palikome taip sakant Dievo valiai Taip
Ar ne laikas butu pasiulyti dar geresniu ideju ???Veee

O ar ne paprasciau butu tokiose temose nerasytiNekaltasignoruoti jas.Tuomet jos pacios isnyks.

As manau, kad ne niku vartojime esme, o tame kad pacios temos su nikais yra izeidziancios ir tokias temas as siulyciau be gailescio rakinti, arba trinti is karto, nes paskutiniu metu ju labai padaugejoTaipTaipTaip

o svarsymas yra kvaziumofantazijaDovana

Ne,moderavimo taisykles draudzia kaip nors apriboti dalyviu laisve reiksti savo mintis , jei jos yra padorumo ribose .
Kaip man pasakyti pvz ,kad Myliu Ginger temos pavadinime ???Liūdnas???

Galima ir taip Taip , bet Piano Gėlė, kiek ilgai zmones tai tvers? Paziurekim i sios dienos temas ir tekstus: as beveik nematau tikruju dalyviu, mielu, pazistamu klubo nariu. Toks klubas, zmonems neidomus. Ne Manau, kad toks jis, neidomus net pacioms, sios dienos "zvaigzdems", nors, gal, kai kurie, patys to net nesuprasdami, yra ivelti i intrigas ir kivircus.

manau kad supratomeNustebęs

marijoleGėlė,gal reiketu nekreipti demesio i tuos išsišokimus? Nekaltas Arba apie ora pradeti kalbeti Gerai Šypsena.

Supratau, kad Ne apie mane Cha cha

Nu nebutinai balsuoti, bet kai bus musu daugumos nuomone ryski, tada ir moderatorems bus lengviau pakeisti taisykles…

2marijole - pritariu tau Taip

Tu teisi, Piano Gėlė, todel reikia uzbegti uz akiu, blogiems sumanymams. Taip

Visas pasaulis balsuoja… Tai - demokratiskas budas, priimti sprendima.