Viesas pasiulymas: pasvartykime
Pas mane ir duju skaitiklis sugedes . Vat uz tai ir moku tik puse kainos…
. Tik niekam
esakyk Dziamini
o ką aš ir sakau
ziurek -tavo zinuciu skaitiklis sugedes
ar tu cia kokia tai mahinacija su tuom darai
kala
rašė:
O ar ne paprasciau butu tokiose temose nerasytiignoruoti jas.Tuomet jos pacios isnyks.
Tai mano sena teorija, bet… Ne tokia lengva, deja,
Arron rašė:
As manau, kad ne niku vartojime esme, o tame kad pacios temos su nikais yra izeidziancios ir tokias temas as siulyciau be gailescio rakinti, arba trinti is karto, nes paskutiniu metu ju labai padaugejo
Arron
, bet net negali buti kalbos apie rakinima: trinti be gailescio!!! Gi ir namie nelaikai fafliaku, jei jie skleidzia bloga kvapa …
dziandziaminis rašė:
,moderavimo taisykles draudzia kaip nors apriboti dalyviu laisve reiksti savo mintis , jei jos yra padorumo ribose .
Kaip man pasakyti pvz ,kadGinger temos pavadinime
Dziamini - siaip ar taip tau arteja "Oro pavojus"
Nei tolerancijos, nei pakantumo…Juo labiau, supratimo.
Ir kas keisciausia, kad temos-spjaudynes sulaukia sitiek komentaru/zinuciu. Ar ne laikas padeti TASKA? Asmeniskai as padeciau tai padaryti.
ta klausima mes visu forumu svarsteme praeitais metais ,bet kadangi neradome tinkamo sprendimo -palikome taip sakant Dievo valiai
Ar ne laikas butu pasiulyti dar geresniu ideju
O ar ne paprasciau butu tokiose temose nerasytiignoruoti jas.Tuomet jos pacios isnyks.
As manau, kad ne niku vartojime esme, o tame kad pacios temos su nikais yra izeidziancios ir tokias temas as siulyciau be gailescio rakinti, arba trinti is karto, nes paskutiniu metu ju labai padaugejo
o svarsymas yra kvaziumofantazija
,moderavimo taisykles draudzia kaip nors apriboti dalyviu laisve reiksti savo mintis , jei jos yra padorumo ribose .
Kaip man pasakyti pvz ,kad Ginger temos pavadinime
Piano rašė:
marijole,gal reiketu nekreipti demesio i tuos išsišokimus?
Arba apie ora pradeti kalbeti
![]()
.
Galima ir taip , bet Piano
, kiek ilgai zmones tai tvers? Paziurekim i sios dienos temas ir tekstus: as beveik nematau tikruju dalyviu, mielu, pazistamu klubo nariu. Toks klubas, zmonems neidomus.
Manau, kad toks jis, neidomus net pacioms, sios dienos "zvaigzdems", nors, gal, kai kurie, patys to net nesuprasdami, yra ivelti i intrigas ir kivircus.
Piano rašė:
O aš manau,kad ta chaosa SPECIALIAI kelia tie,kurie PATYS šaukia,kad nera forume tvarkos ir kad tik JIE gali ta tvarka padaryti…
Manau,supratote,apie ka aš.
manau kad supratome
marijole,gal reiketu nekreipti demesio i tuos išsišokimus?
Arba apie ora pradeti kalbeti
.
Piano rašė:
O aš manau,kad ta chaosa SPECIALIAI kelia tie,kurie PATYS šaukia,kad nera forume tvarkos ir kad tik JIE gali ta tvarka padaryti…
Supratau, kad apie mane
pantera27 rašė:
Balsavimai tapo ypac populiarus man nuo ju
Nu nebutinai balsuoti, bet kai bus musu daugumos nuomone ryski, tada ir moderatorems bus lengviau pakeisti taisykles…
2marijole - pritariu tau
Piano rašė:
Tu teisi, Piano , todel reikia uzbegti uz akiu, blogiems sumanymams.
Visas pasaulis balsuoja… Tai - demokratiskas budas, priimti sprendima.