Pailsekit vienuoliktoj klasej, nieko nesimokykit, vaikinai eikit mergu ieskoti, merginos bernu ir siaip visus metus dykaduoniaukit. Nes dvykliktoje reiks is tikruju mokytis, na arba bent jau vaidinti, kad mokotes
Ne vaziuoti, o tiesgio visa kelione į ir iš trunka 2h. Gyvenu kaime - Palangoj.
Priimt tai priims, tik gal busi zemesniame lygyje. Uhhh kaip tau pavydziu, kad moki vokieciu (aisku, man reiktu nepavydet, o tiesiog ismokt vokieciu, bet vis tiek )
Kaip aš džiaugiuos, kad ryt mokyklon nereik ale kitąmet
Šiandien rašėm matkę iš tikimybių ir logaritmų. Ir aš jau atsisveikinau su devynetu antram semestre. Ir lietuvių interpretaciją rašėm Jaučiuosi kažkoks degradas
Whiiiiiiiiiiiiiiii
Is matematikos 3 gavau.
Ate ate, pirmunu lenta.
Kas juokingiausia: musu aukletoja matematikos mokytoja visiskai nepakomentavo kontrolinio. Nieko nepaaiskino. O kitai klasei net atsviete lapus, kur buvo panasus uzdaviniai kaip kontre. O mums, jos aukletiniams, nieko nereikia. Puiku. Einu kartis.
As, kaip atostogaujantis jau virs 3 savaiciu, nesiskundziu, bet noreciau dar keleta savaiteliu padrybsot, tik vat kai pagalvoju, kaip reikes po tiek laiko tingejimo isivaziuot i mokslus
Nu ta prasme valstybinį lietuvių kalbos visi privalės laikyti, o dar kokių papildomų egzaminų bus galima nelaikyti, nes nebus privaloma pasirinkt Tai iš vis gaunasi, kad bus galima laikyti tik vieną egzaminą ir viskas, o ne taip kaip anksčiau būdavo privaloma dar 2 pasirinkti