vienturciai
f.u.c.k you daugiaturciai dejau ash ant jusu, man gerai ir tai yra gerai o jus tai smaukykites ten keliese vienam kambari ir siaip eikit vikuo po lygiai pasidalint. ash piktas
niekas neprilygs zmogui su kuriuo augai nuo pat vaikystes…jokie pusbroliai ir jokios pusseseres…
Tropika rašė:
niekas neprilygs zmogui su kuriuo augai nuo pat vaikystes…jokie pusbroliai ir jokios pusseseres…
na,nezinau,kaip tau yra.taciau bent jau dabar pusbrolis ir pusseseres yra tikrai begalo svarbus.ir tikiuosi,kad ateity niekas nepasikeis.
Norejau broliuko ir sesutes, bet neisejo…
O siaip:
- Rasoma, kad vienturciai - atsakingi, panasiai kaip pirmgimiai. Atsakingesni uz jaunelius. Siaip atsakomybe priklauso nuo subrendimo.
- Aprūpinimas labai priklauso nuo tevu turtingumo: 2 ir 3 vaikai gali buti aprupinti, o vienturtis kitoje seimoje - skursti. Man kazkada teko bulvemis kiek pamisti, anksti pradejau uzsidirbti. Bet tai tik i gera.
- Egoizmas daug priklauso nuo auklejimo ir tevu pavyzdzio. Gali tureti labai labai artimu draugu, tik rysiai su jais lengviau nutruksta.
O isvada - vienturciai niekuo perdaug nesiskiria nuo daugiaturciu.
Zuvele rašė:
Norejau broliuko ir sesutes, bet neisejo…
O siaip:
- Rasoma, kad vienturciai - atsakingi, panasiai kaip pirmgimiai. Atsakingesni uz jaunelius. Siaip atsakomybe priklauso nuo subrendimo.
- Aprūpinimas labai priklauso nuo tevu turtingumo: 2 ir 3 vaikai gali buti aprupinti, o vienturtis kitoje seimoje - skursti. Man kazkada teko bulvemis kiek pamisti, anksti pradejau uzsidirbti. Bet tai tik i gera.
- Egoizmas daug priklauso nuo auklejimo ir tevu pavyzdzio. Gali tureti labai labai artimu draugu, tik rysiai su jais lengviau nutruksta.
O isvada - vienturciai niekuo perdaug nesiskiria nuo daugiaturciu.
mano gyvenimas grazus
nekenciu vienturciu
jie dazniausiai buna islepinti
savanaudziai galvojantys kad viskas jiems ir tik jiems
]
Gorano pozicija su snobizmo priegaide yra tipishkas vienturcio mastymo pavyzdys.
Kita vertus, vienturciai niekuo nekalti, kad jie vienturciai
As vienturtis Ir man gerai. Sedziu atsiputes ir
na ir as vienturte ir isties gaunu kiek daugiau demesio,esu gan daznai palepinamabet nesakysiu,kad nenoreciau turet brolio ar sesers…kai pagalvoju apie ateiti tai pasidaro gan liudna…busiu viena kaip pirstas…
Tropika rašė:
na ir as vienturte ir isties gaunu kiek daugiau demesio,esu gan daznai palepinama
bet nesakysiu,kad nenoreciau turet brolio ar sesers…kai pagalvoju apie ateiti tai pasidaro gan liudna…busiu viena kaip pirstas…
na na,nereikia tokiu pesimistisku nuotaikupagalvok,juk tikrai turi visokiu pusbroliu ir pusseseriu,dedziu ir tetu.manau,kad viena nebusi
bent as dabar kalbu taip kaip mano situacijoje yra
ieskau likimo broliu ir seseru.o kiti parasykit savo nuomone apie vienturcius
Dazniausiai -
Truputi didesni savanaudziai nei nevienturciai.
Truputi labiau islepinti ir priprate prie demesio.
Truputi mazesnis atsakomybes jausmas ir supratingumas.
Truputi geriau materialiai aprupinti uz kitus.
Truputi prispausti, tai yra, saugomi teveliu.
Truputi vienisi.
Niekada tokiems nepavydejau, beje…
Shirshe77 rašė:
Dazniausiai -
Truputi didesni savanaudziai nei nevienturciai.
Truputi labiau islepinti ir priprate prie demesio.
Truputi mazesnis atsakomybes jausmas ir supratingumas.
Truputi geriau materialiai aprupinti uz kitus.
Truputi prispausti, tai yra, saugomi teveliu.
Truputi vienisi.
Niekada tokiems nepavydejau, beje…
is dalies tau pritariu.taciau vienisa niekada nesijauciau,o kas del materialines puses,tai nematau nieko blogo,kai vaikas yra gerai aprupintas
Tokias isvadas padariau omeny turedama keleta savo pazistamu. Nothing personal
Galbut ne vienas paminetu faktoriu nera blogas, jei neperzengia zmogiskumo ribu
vienturciu buti l gerai net bijau pagalvoti kad parsinesus cipsu ar kitokiu skanestu reiktu dalintis na zinau gal tai savanaudiskumas bet man tai patinka na tik del liudnumo siek tiek bet kai esi priprates gyventi be broliu tai nieko baisaus man tikrai patinka buti vienturciui siaip ir pats turiu daug vienturciu draugu buti vienturciu dar yra jega kad nereikia pestis del teliko ar kompo tai va tiek
ash vienturte ir labai labaii dziaugiuosi
nenoriu nei broliu nei seseru
As turiu sese, bet jai 25 metai, ir jin jaw nuo 18 nebegyvena kartu, tai as laikau save vienturte
jus vienturciai dziaugiates kol esate jauni kai wiskas ok ir niekuo nereikia dalintis,o kas bus kai busite kokiu 60 metu? wo tada broliais seserys bus,bus kam pasiguosti ar pan.
ir seip skaiciau kad tie kurie turi brolius ar seserys tikrai tuo nesigaili ir neisivaizduoja kas butu jei jie ju neturetu,jie juk pravercia wisais gyvenimo atvejais
na bet kiekwienam sawo
Pavydziu vienturciams… Jeim nereikia atsakyt ir uz savo jaunesni/e broli/seseri ( kaip yra man) jauneliai yra labiau mylimesni, is ju seseru/broliu vyresniu yra daugiau reikalaujama (reika buti pavyzdziu), o is mazyliu reikalaujama pvz mokytis taip pat gerai, kaip ir ju vyresni broliukai ir sesutes. Vienu zodziu tu amzinai esi lyginamas su tuo mazium ar su vyresniu, amzinai nepasidalini viskuo ( pradedant nuo televizoriaus pultelio, baigiant kambariu) ir t.t. O vienturciam tai gyvenimas tikra pasaka! Sako, kad jie jauciasi vienisi. Bet tai kox tau skirtumas jei su savo sese, broliu vistiek amzinai pykstiesi ir jo net matyt negali? Dziaukites gyvenimu vienturciai!