Vienos nakties romanas… (ir vėl papildytas…)
geras
svajone oder Wirklichkeit?
Niekam nepavyks mūsų išskirti…
niekada, mazute
Super … liabaij grazu
O kur tesinys?
Kantrybes kantrybes katineli Tuoj bus ir tesinys
Hmmm…toliau toliau
… 2
…mūsų lūpose tebedega meilės liepsna, laižau nuo tavųjų tą aistros
skonį, deginantį, aštroką ir kartu saldų bei švelnų…merginos lūpos…
jos… ak… na galėčiau visas ištirpti jų švelnume, kaip šokoladas
karštą dieną… atsargiai dantukais suimu apatinę tavo lūpytę, ji
minkšta, bet spyruokliuojanti, gyva, judanti, spusteliu vos vos, tu
atsidūsti, tarsi negirdimai tardama "dar, o taip… dar" ,
palengva paleidžiu lūpytę ir ieškodamas kylu prie viršutinės, ją
apčiuopiu savosiomis, suspaudžiu, …ak tas ilgas ir svaiginantis
bučinys… nesustodamas švelniai, vos vos lūpomis liesdamas tavo glotnią
odą, bučiniais apiberiu veidą, žandukus, nosytę, paakius, pačias akis,
prieš tai užmerktas… ak, kokia švelni Tavo akių voku odelė… kaip
kūdikėlio…bučinukas vienai akytei, paskui kitai… jaučiu, tau patinka…
o kakta, jos lygi oda tarsi pati prašosi pabučiuojama… apiberiu ir ją
bučiniais… toliau-tavo nuostabūs banguojantys plaukai…
[quote]
hiperlinke rašė:
Na tu cia ir pavariai, taip pripazystu darbas neblogas, kiek supratau viskas is tikru jausmu, nes as tikiu zmogus gali sedevrus kurti ti is patirties ar realiu svajoniu, bet yra ir blogoji puse, nebuk isitikinus, kad sitas yra tikrai tavom gyvenimo skirtas, zmogau nepasitikiek niekuo…
Man 10 iseina kiekviena semestra, o ka? Su klaidom gal labai rasau… Niu del kalbos kulturos tai nesu labai stipri…
Nelabai galiu, pernelyg skaudu ir asmeniska.
Na tu cia ir pavariai, taip pripazystu darbas neblogas, kiek supratau viskas is tikru jausmu, nes as tikiu zmogus gali sedevrus kurti ti is patirties ar realiu svajoniu, bet yra ir blogoji puse, nebuk isitikinus, kad sitas yra tikrai tavom gyvenimo skirtas, zmogau nepasitikiek niekuo…
Jie tai tik iliuzija, saunuole! P.S kiek lietuviu tau iseina???
labai grazu,tik kad kurinukai labai monotoniski
Kuleris rašė:
Gerai mergaites varo, su fantazija![]()
Gal kas is vyruku irgi pasireiks?
o tamsta pats nenori pabandyti?
Gerai mergaites varo, su fantazija
Gal kas is vyruku irgi pasireiks?
Tylus, romantiškas vakaras… Aš sėdžiu viena namie ir laukiu tavęs. Toks jausmas, lyg būčiau nemačius tavęs visą amžinybę. Aš visada tavęs pasiilgstu. Aš pasiilgstu tavo bučinių, tavo saldaus liežuvuko, tavo glamonių, kurios mane kaitina…
Bet aš žinau, jog šiandien mes būsim kartu ir džiaugsimės visais gyvenimo malonumais. Tik su tavimi aš jaučiuosi laimingiausiu žmogumi pasaulyje. Visas laikas priklauso mums…
Pasigirsta skambutis ir mano širdis suvirpa. Ji kužda man, kad tu visai šalia manęs. Aš atidarau duris ir tavo mylimos akys žvelgia į mane. Aš negaliu tau atsispirti ir puolu į tavo glėbį, kuriame visada jaučiuosi saugi. Tu apipili mane bučiniais… Pirmiausia pabučiuoji į lūpas. Mane tiesiog svaigina tavo švelnios lūpos. Mudu pradedam bučiuotis ir paskęstam vienas kito glėbyje. Mūsų bučiniai tokie aistringi ir gilūs. Taip bučiuotis galima visą amžinybę ir nesinori sustoti. Mano kūnas šiurpsta, kai tu jį pradedi glostyti. Iš pradžių glostai mano plaukus. Po to kaklą. Tavo rankos leidžiasi vis žemyn ir žemyn… Pagaliau jos paliečia mano krūtis. Aš pradedu giliau kvėpuoti. Jaučiu, kad ir tu jaudiniesi. Tavo kūnas toks įkaitęs ir karštas. Mes degam bendra meilės liepsna ir mums gera. Tavo rankos apkabina mano liemenį, aš glostau tavo kaklą ir krūtinę. Tau tai be galo patinka. Tu mane paimi ant rankų ir nuneši ant lovos…
Mes sėdim ir žiūrim vienas į kitą, tarsi nežinodami, ką darom. Tačiau tai mus jaudina ir kaitina. Tą jausmą sunku apsakyti, jį reikia pajusti pačiam. Tu iš lėto atseginėji mano palaidinės sagas. Netrukus pasirodo mano išdykėlė liemenėlė. Viena petnešėlė nusvirus žemyn… Tu ir vėl pradedi bučiuoti mano kaklą ir vis žemyn. Aš jaučiu, kaip tavo lūpos liečia mano krūtinės spenelį. Mane užlieja karšta banga. Man taip gera. Tu lėtai atsegi mano liemenėlę ir aš prieš tave jau pusiau nuoga. Tačiau aš nebijau ir nesidroviu. Juk tu mano gyvenimo vyras, kuriam aš atsiduodu visa. Tu ir toliau liežuviu glamonėji mano krūtis. Aš švelniai glostau tavo nugarą… Netrukus tu nusirengi savo bliuskę ir aš pradedu bučiuoti tavo kaklą ir krūtinę. Ji tokia karšta. Aš glamonėju tavo spenelius. Žinau, jog tai tave varo iš proto… Mudu ir vėl pradedam bučiuotis, nes mūsų lūpos jau pasiilgo bučinių. Mes iš lėto atsigulam ant lovos. Tu švelniai pasilenki prie manęs ir pradedi bučiuoti mano bambutę. Po to iš lėto atsegi džinsų užtrauktuką. Aš jaudinuosi ir pradedu giliau kvėpuoti. Kelios minutės ir aš jau be kelnių. Tu glostai visą mano kūną. O aš virpu iš malonumo. Artinuosi prie tavo kelnių užtrauktuko ir jį atsegu. Juk jos mums nereikalingos… ir štai mudu jau beveik nuogi. Tavo ranka iš lėto nuslysta po mano kelnaitėmis. O man taip drėgna ir malonu. Tu susijaudini…, bet iš lėto numauni mano kelnaites. Aš su tavosiom padarau tą patį… Koks gražus tavo kūnas : raumeningas, atletiškas, įdegęs. Tokio vyro aš visada norėjau.
Tu iš lėto slenki mano nuogu kūnu ir aš pajuntu kaip tu įeini į mane. Tas jausmas toks malonus. Mane užplūsta šiluma. Mūsų kūnai susilieja. Mes mylimės iš lėto, nes niekur nereikia skubėti. Atrodo, jog laikas sustojo. Kaip gera mylėtis su tavimi…Aš jaučiu tave savyje. Kaip gera mums kartu. Aš tave labai labai myliu. Dar niekada nieko taip nemylėjau kaip tave. Koks tu romantiškas ir aistringas. Norėčiau, kad tai truktų visą amžinybę.
Pagaliau mudu užmiegam vienas kito glėby…
Ryte tave prikelia pirmieji saulės spinduliai. Tu atsibundi ir stebi mane miegančią. Tau taip patinka į mane žiūrėti. Tu švelniai glostai mano kūną.
Kaip gera, kad mes ir vėl kartu. Niekam nepavyks mūsų išskirti…
Tai kad miegoti dar nelaikas !
Tai vakare pasiskaityk O jei neiskesi, tai ir dabar gali paskaitineti…
labai jaudinančiai ,
Aciu… Labai stengiausi… o be to ir prisiminimai kamuoja…
pavasaris geras metų laikas prisiminimus atgaivinti