Ipratau nieko nelaukti nei is sitos, nei is kitu svenciu. Kazkiek keista, kazkiek pavydu, ziurint i daugelio elgesi sita diena.
Klausimas kitas: kaip nesiskaudinti bent sia proga? Galbut kazkur ir su kazkuo ir gris laimingas, bet tai ne mano reikalas Daugeliui nepaslaptis, kad ne namie laikia. Man namie ner, ir kitur ieskot ner kaip. Vienisiams turbut paprasciau. Bent vienam vakarui galima "susidraugaut", ar su draugais ar draugem su ir pasedet.
Nuuuu, taigi nera kaip.
As suprantu Vyras, vaikai, sazine, baime… Saltis saltis saltis namie Bet vistik sazine, baime… na, ir vyras lyg ir artimas kazkiek… Galu gale vistiek jokios perspektyvos, o is vienadieniu meiliu tai tik ir
Ar ne taip?
dievuliau, baikit čia depresuoti. Nusiperkat šokolado, pasidarot cappucino ir įsitaisot priešais TV (aš dar Titaniko nemačiusi, tai tikiuosi, pagaliau pamatysiu… ). Štai ir viskas.
O šiaip jau neneigsiu, šiemet vaikino neturiu, bet nesinervinu: valentino dienos nešvęsdavau ir kai turėjau. Buvo principo reikalas - mes užsienietiškų švenčių nešventėm
As kazkaip cia izvelgiu ne vien "svente"
Akis man labiau bado ta mintis, kad daznai ir visokios Valentinos ne namuose tupi, tuo paciu susirenka demesi, , , .
Nuoskauda dvelkia is tos minties, kad grizta laimingi namo. Na, taip - kurgi nelaimingi, su silta paslaptim sirdy ar pvz. telefone
Ai, nezinau Kazkaip man sita "svente" labiau asocijuojasi su "slaptais" gerbejais. Neslapti gerbia ir myli kasdien
Taigi…zaidimas vaikams Ypac mokykloj. Bet nenoriu, kad mano vaikams "svente" butu prastesne, nei kitiems. Ir isvis, neverkslenkit paskui, kad dukroms vyrai (musu sunus )demesio nerodys, jeigu seimoj pavyzdzio sunums nera
Svente prastesne… Blin…ne svente rupintis reikia, o kasdienybe. Pavyzdys rodomas kasdiena.
Beje, nuostabius vyrus sugeba uzauginti ir vienishos mamos…
Nuostabus vyrai uzuga sheimose kur tevas-alkoholikas.
Nuostabus vyrai uzauga sheimose, kur tetis tik sekmadieninis…
Nieko man Kaip visada
Na, as ne visiskai aiskiai issireiskiau Tiesiog tos mazytes sventes namuose lyg ir turetu islikti vaiku galvelese Cia man taip atrodo Gal kada prisimine, kad buvo visai miela namuose tokias "sventes" svesti ir savo palepintu
neliudek, rytuze, pasistenk pasidaryti svente sau pajusk paslaptinga sventes dvelksma, svajoniu takais pabek nuo pilkos kasdienybes, pabuk sia diena pati sau burtininke ir pamatysi, aplink- vien stebuklai! O pats didziausias ir tikriausias pavadintas paciu GYVENIMU…
Ir as siandien viena busiu(vyras uzsienyje).Taigi patarimas-atsigulk i lova,apsisupk antkode,nusipirk alaus ir ziurek Titanika.O rytojus bus kaip ir kiekviena diena.Neliudek
As ne viena
Jis bus su manim. Todel jokiu Titaniku nebus, nes jis neziures tokiu nesamoniu. Ir alaus nebus, nes nenoriu pyktis. Ne vien valentinkeje reikalas Norejau pabrezt, kad daznai buna ne namuose. Sunku pakest tas Valentinas uz kampo ir sunku istvert ignoravima. Liudna be Namie ne viena, o tustuma ir skausmas.
Man irgi baisiausia, kai salia lyg kazkas ir yra, bet sirdyje - gilus gilus vidurziemiis, arba dar blogiau - skausmo akivaras, kurio net didziausi salciai neuztraukia… bet nereikia liudeti - viskas kas vyksta, vyksta tik i gera… Visoms vienisoms sirdims ir
Emily saunole Gal ir as tavo scenarijumi pasinaudosiu, su mazais pakeitimais . Nesuprantu tu depresuojanciu del Valentino. Nejaugi gyvenime nebuna grazesniu siurprisu ir tikru "Valentino" paprastomis dienomis? Tie, kurie yra su antromis pusemis, tarp ju - tegul tik dziaugiasi ir man uz juos smagu. Tai diena taip pat tiems zmonems, kurie nedrista paprasta diena kam nors prisipazinti meileje. Pavadinkim taip - tai galimybes diena svieziai isimylejusiems . Mano antros puses dabar nera, jis toli. Dovana jau gavau anksciau, sveikinimus atvirutemis ir telefonu siandien, ir man nieko nekeicia tas faktas, kad as "a la viena" Valentino vakara. Man smagu, man gera. Isvedu suni, pasivaikstau, matau vaikinai geles tempia ir grazu ziureti - kazkas dziaugiasi, kazkas kitus dziugina. Kas per depresijos… puiki diena ir tiek, nesvarbu ar jus turit antra puse, ar ne, salia tas zmogus, ar toli. Tai galimybiu diena - galimybe pasvesti, pasidziaugti, padaryti tai, ka seniai norejai, svajojai ar paprasciausiai pailseti, kol visi kazkuom uzsieme ir issilakste .
rytuze, jei antros puses nera arba yra bet "ne tas" tai meile yra visokiu rusiu. Yra tevai, draugai, seses, broliai, vaikiukai kt. galiausiai meile sau! Viskas nuo jusu poziurio priklauso Pasidziauk sia diena, kaip grazia, snieguota ziemos diena su savimi ir romantika. Na ir tegul maukia ta alu jeigu nori, tegul aukstyn kojom sienomis lipa. Bele tik ant taves neuzliptu Svarbu,kad gerai jaustumeisi TU. pasivaiksciok, nusipirk ka nors gardaus, jaukiai isitaisyk ir paziurek idomu filma, paskaityk knyga. Mylek save. Tegul pamato kad tau gerai ir gera taip pat be joir svarbiausia, kad tu pati ismoktum tai pajusti.