Vienisos

Vienisos Širdis

Ipratau nieko nelaukti nei is sitos, nei is kitu svenciu. Kazkiek keista, kazkiek pavydu, ziurint i daugelio elgesi sita Myliu diena.
Klausimas kitas: kaip nesiskaudinti bent sia proga? Galbut Vyras kazkur ir su kazkuo ir gris laimingas, bet tai ne mano reikalas Ne Daugeliui nepaslaptis, kad Širdis ne namie laikia. Man namie Širdis ner, ir kitur ieskot ner kaip. Vienisiams turbut paprasciau. Bent vienam vakarui galima "susidraugaut", ar su draugais ar draugem su Alus ir Taurė pasedet.

Liudna kai taip yra.Bet kam kazko laukti.Pati sau ar su kokia drauge pasedekit,vyniuko kokio pasidekit,saldainiuku- paplepekit.

Kodel ieskot Širdis ne namie nera kaip?
Neliudek, rytuze. Mes visi esame su tavimi ir tave Širdis.
Lūpos

Nuuuu, taigi nera kaip.
As suprantu Taip Vyras, vaikai, sazine, baime… Saltis saltis saltis namie Nežinau Bet vistik sazine, baime… na, ir vyras lyg ir artimas kazkiek… Galu gale vistiek jokios perspektyvos, o is vienadieniu meiliu tai tik Sudužusi širdis ir Liūdnas
Ar ne taip? Nekaltas

Kaip neisiskaudint?
Nesvest, nesureikshmint viso shio kicho…

Pasidovanot sau skania vakariene, gera knyga…

Argi tai problema? Nera problemos… Niu shiandien graziai jaunimelis chiulba… o ryt…ir vel tos pacios rietenos, problemos…

dievuliau, baikit čia depresuoti. Nusiperkat šokolado, pasidarot cappucino ir įsitaisot priešais TV (aš dar Titaniko nemačiusi, tai tikiuosi, pagaliau pamatysiu… Cha cha). Štai ir viskas.
O šiaip jau neneigsiu, šiemet vaikino neturiu, bet nesinervinu: valentino dienos nešvęsdavau ir kai turėjau. Buvo principo reikalas - mes užsienietiškų švenčių nešventėm Mirkt

As kazkaip cia izvelgiu ne vien "svente" Nekaltas
Akis man labiau bado ta mintis, kad daznai Širdis ir visokios Valentinos ne namuose tupi, tuo paciu susirenka Vyras demesi, Dovana, Gėlė, Širdis.
Nuoskauda dvelkia is tos minties, kad Vyras grizta laimingi namo. Na, taip - kurgi nelaimingi, su silta paslaptim sirdy ar pvz. telefone Cha cha

Ai, nezinau Nekaltas Kazkaip man sita "svente" labiau asocijuojasi su "slaptais" gerbejais. Neslapti gerbia ir myli kasdien Cha cha

Pupelka…tu nepyk…bet nusikalbi…

As ta svente zaidziu… nes ja svencia mano dukra… Is jos ir gaunu shirduciu…

Slapti gerbejai tai jau ne svente…tai tragedija… Ir ji vyksta butent kasdien…

Aš šiandien Vyras mobiliako netikrinsiu!!! ir taip sumauta nuotaika, be to ir sveikinimai neatrodo nuoširdūs, nors ir gražūs…Piktas

Cha cha Cha cha Cha cha

Taigi…zaidimas vaikams Taip Ypac mokykloj. Bet nenoriu, kad mano vaikams "svente" butu prastesne, nei kitiems. Ir isvis, neverkslenkit paskui, kad dukroms vyrai (musu sunus )demesio nerodys, jeigu seimoj pavyzdzio sunums nera Blogai

Svente prastesne… Blin…ne svente rupintis reikia, o kasdienybe. Pavyzdys rodomas kasdiena.
Beje, nuostabius vyrus sugeba uzauginti ir vienishos mamos…
Nuostabus vyrai uzuga sheimose kur tevas-alkoholikas.
Nuostabus vyrai uzauga sheimose, kur tetis tik sekmadieninis…

pupelka…Apakęs nu tu čia ir pavarei…nesupratau? kas tau šiandien?

Nieko man Labas Kaip visada Cha cha
Na, as ne visiskai aiskiai issireiskiau Drovus Tiesiog tos mazytes sventes namuose lyg ir turetu islikti vaiku galvelese Nekaltas Cia man taip atrodo Šypsena Gal kada prisimine, kad buvo visai miela namuose tokias "sventes" svesti ir savo Moteris palepintu Nekaltas

oi…oi…tu negali žinoti, kas išliks tavo vaikų galvelėse…tikrai negali…Nustebęs

[/quote]

neliudek, rytuze, pasistenk pasidaryti svente sau Širdis pajusk paslaptinga sventes dvelksma, svajoniu takais pabek nuo pilkos kasdienybes, pabuk sia diena pati sau burtininke ir pamatysi, aplink- vien stebuklai! O pats didziausias ir tikriausias pavadintas paciu GYVENIMU… Gėlė Gėlė Gėlė

Ir as siandien viena busiu(vyras uzsienyje).Taigi patarimas-atsigulk i lova,apsisupk antkode,nusipirk alaus ir ziurek Titanika.O rytojus bus kaip ir kiekviena diena.NeliudekLabas

As ne viena Piktas
Jis Kiaulė bus su manim. Todel jokiu Titaniku nebus, nes jis neziures tokiu nesamoniu. Ir alaus nebus, nes nenoriu pyktis. Ne vien valentinkeje reikalas Ne Norejau pabrezt, kad Širdis daznai buna ne namuose. Sunku pakest tas Valentinas uz kampo ir sunku istvert ignoravima. Liudna be Širdis Namie ne viena, o Širdis tustuma ir skausmas.

Man irgi baisiausia, kai salia lyg kazkas ir yra, bet sirdyje - gilus gilus vidurziemiis, arba dar blogiau - skausmo akivaras, kurio net didziausi salciai neuztraukia… bet nereikia liudeti - viskas kas vyksta, vyksta tik i gera… Šypsena Visoms vienisoms sirdims Gėlė Gėlė Gėlė Gėlė Gėlė ir Lūpos Lūpos Lūpos Lūpos Lūpos

Emily saunole Gerai Šypsena Gal ir as tavo scenarijumi pasinaudosiu, su mazais pakeitimais Liežuvis. Nesuprantu tu depresuojanciu del Valentino. Nejaugi gyvenime nebuna grazesniu siurprisu ir tikru "Valentino" paprastomis dienomis? Tie, kurie yra su antromis pusemis, tarp ju Širdis - tegul tik dziaugiasi ir man uz juos smagu. Tai diena taip pat tiems zmonems, kurie nedrista paprasta diena kam nors prisipazinti meileje. Pavadinkim taip - tai galimybes diena svieziai isimylejusiems Šypsena. Mano antros puses dabar nera, jis toli. Dovana jau gavau anksciau, sveikinimus atvirutemis ir telefonu siandien, ir man nieko nekeicia tas faktas, kad as "a la viena" Valentino vakara. Man smagu, man gera. Girtas Isvedu suni, pasivaikstau, matau vaikinai geles tempia ir grazu ziureti - kazkas dziaugiasi, kazkas kitus dziugina. Kas per depresijos… puiki diena ir tiek, nesvarbu ar jus turit antra puse, ar ne, salia tas zmogus, ar toli. Tai galimybiu diena - galimybe pasvesti, pasidziaugti, padaryti tai, ka seniai norejai, svajojai ar paprasciausiai pailseti, kol visi kazkuom uzsieme ir issilakste Juokiasi.

rytuze, jei antros puses nera arba yra bet "ne tas" tai meile yra visokiu rusiu. Yra tevai, draugai, seses, broliai, vaikiukai kt. galiausiai meile sau! Viskas nuo jusu poziurio priklauso Šypsena Pasidziauk sia diena, kaip grazia, snieguota ziemos diena su savimi ir romantika. Na ir tegul maukia ta alu jeigu nori, tegul aukstyn kojom sienomis lipa. Bele tik ant taves neuzliptu Cha cha Svarbu,kad gerai jaustumeisi TU. pasivaiksciok, nusipirk ka nors gardaus, jaukiai isitaisyk ir paziurek idomu filma, paskaityk knyga. Mylek save. Tegul pamato kad tau gerai ir gera taip pat be joir svarbiausia, kad tu pati ismoktum tai pajusti.