Vieniso vyro savaitgalis
apsivalyk prie velykas
As to paties klausiau praeita savaite. Taip ir negavau atsakymo. Likau su knyga ir alaus buteliuku. Taip, kad "tavo darzas, tavo pupos" :I. Sukis, gal ka ir sumastysi . sekmes
P.S. gal ir as rasiu kokiu geru patarimu, jei kas tasilieps i tavo "sauksma"
alyva, kas per girtavimai is pacio ryto, gal kas acitiko ???
ar cia tu girta nuo sokiu pokiu …
vienzo, dar neissiblaiviau…jeigu ka, echo kaltas oi geras vakarelis buvo
Dinges, bet as vistiek vienisa
Bloga, kad manes nepakvietei?
Nepergyvenk taip. Turim dar dvi naktis - galim atsigriebti.
alyva rašė:
ir kodel taves i svecius nepasikvieciau, na chashku kofe

kaip man bloga, kaip man siandien bloga…labai gera keistuoliu daina
echo rašė:
Bloga, kad manes nepakvietei?
Nepergyvenk taip. Turim dar dvi naktis - galim atsigriebti.
sakai, hmmm, dvi naktis, hmmm…dabar mislynu, gal tau, kaip sakama za zhyrno bus va, Dinges irgi vienas visa savaitgali, tai mislynu, gal ir jam reiktu mano demesio, i koki kina pakviesiu, ar ka…pabusiu socialine darbuotoja si savaitgali
echo, siulydamas man prisijungti, turejai ant omens atsargini varianta ?
echo rašė:
Ne atsargini. Tiesiog mums su Dingusiu vienos Alyvos gali buti per mazai.
nesupratau…tu ka, echo, mano jegomis dvejojinors su kuo su kuo, bet su sese indree butu labai linksma…sekit jums, tiksliau tau, Dinges, ir programa savaitgaliui…si savaitgali praleisime keturiese as, kuriai niekada niekas netrukdo
indree, mano sese, be galo zavi moteris, echo, laikinai vienisas ir Dinges, tiesiog Dinges
kaip ideja
Zmones gerieji,kas cia darosi?Tik isvaziuok minutei.
Nejaugi jus mane tokiu vienisium laikot?As klausiau tik teoriskai,o cia …aisku aciu labai
Kaip bebutu skaudu,mano savaitgalis jau suplanuotas
Saunuole alyva,kad leidais istempiama,gal dabar nekarksesi:kelmai,kelmai O va pasitaike vyras,tai tu jo net ant velyvos kavos,peraugancios i rytine arbata ,nepakvietei
Ex tu
Ei Dinges, palauk!!! Jeigu busi Klaipedoj, uzsuk pas Kove ir pasodink jai pomidorus!