Vienišas medis
Kur jis tau nx vienišas?
Ir baikit blia šū.dą kraut po galais…
DB -> ten zoles, nesupranti tu nieko
DidysisBrolis>pavadinimas ne visada atspindi tikrovę vienišas, nes auga laukymėj, nieko aplink nėra, tik toliau žolynai, ir medžiai.O dėl šū.do tai kiekvienas gali parodyti tai, ką moka
ir nereikėtų taip vertinti žmogaus darbų, nes kartais savo tokiais žodžiais gali jį įžeisti
Liepaitė vieniša, sakyčiau…
VytautasIII>
Nepriimkit mano posto asmeniškai Aš medelį turėjau omeny
VytautasIII>aišku
Nejau neradai nieko geresnio savo fotkese?
-hexai- susiimk Argi nemaloniau nuskęst po liepa kokios liepsningos freulen glėbyje…
?
maloniau nuskest alaus bokale
Grazi fotke, liep@ daugiau tokiu fotkiu
Visų pirma, didesnės reik truputį, nes negalima įžiūrėti ale nieko. Antra, juodos splavos daugiau kadre nei reikėtų. Trečia, centrinė kompozicija nesižiūri.
dgs>dekui uz pastabas kita karta pasistengsiu, kad butu geriau
cia kažkaip netycia gavos, fotografavau, buvo viskas gerai, bet saule pasislepe, ir foto apytamse isejo
Tai kodel tada nusprendei patalpinti ta “apytamsia” nuotrauka? O ne ta, kur “buvo viskas gerai”?
Akiniuota jauc tu blonde plem…taigi aiskiai parasyta kad kai fotografavo saule dingo ir todel taip gavos
akiniuota, fotografuojant saule dingo, tai gavosi, tokia keistoka, puse tamsiai, puse sviesiai
Nu supratau, bet mano klausimas buvo:tai kodel patalpinai tokia “keistoka” ar “apytamsia”? Gi niekas neverte, reikejo savo albumui pasilaikyti. O dabar saukstai po pietu! Ar tau kaip tik ji , del to kad pajuodusi , "mianiska "pasirode? Tuomet apsirikai… Bet , mano nuomone, buna ir blogiau. Nenusimink! Deshrius, atsiknisk! Patarciau atidziau paskaityti komentarus.