Vienišas medis

Vienišas medis

Kur jis tau nx vienišas?

Ir baikit blia šū.dą kraut po galais…

DB -> ten zoles, nesupranti tu nieko Cha cha

DidysisBrolis>pavadinimas ne visada atspindi tikrovę Nekaltasvienišas, nes auga laukymėj, nieko aplink nėra, tik toliau žolynai, ir medžiai.O dėl šū.do tai kiekvienas gali parodyti tai, ką moka Nekaltasir nereikėtų taip vertinti žmogaus darbų, nes kartais savo tokiais žodžiais gali jį įžeisti Nekaltas

Liepaitė vieniša, sakyčiau… Nekaltas

VytautasIII> ??? Nekaltas

Nepriimkit mano posto asmeniškai Šypsena Aš medelį turėjau omeny Nekaltas

VytautasIII>aišku Šypsena

Nejau neradai nieko geresnio savo fotkese? Nekaltas

-hexai- susiimk Cha cha Argi nemaloniau nuskęst po liepa kokios liepsningos freulen glėbyje… Nekaltas ?

Cha cha maloniau nuskest alaus bokale

Grazi fotke, liep@ daugiau tokiu fotkiu Mirkt

Visų pirma, didesnės reik truputį, nes negalima įžiūrėti ale nieko. Antra, juodos splavos daugiau kadre nei reikėtų. Trečia, centrinė kompozicija nesižiūri.

dgs>dekui uz pastabas Šypsenakita karta pasistengsiu, kad butu geriau Nekaltascia kažkaip netycia gavos, fotografavau, buvo viskas gerai, bet saule pasislepe, ir foto apytamse isejo Nežinau

Tai kodel tada nusprendei patalpinti ta “apytamsia” nuotrauka? O ne ta, kur “buvo viskas gerai”?

Akiniuota jauc tu blonde plem…taigi aiskiai parasyta kad kai fotografavo saule dingo ir todel taip gavos Kietas

akiniuota, fotografuojant saule dingo, tai gavosi, tokia keistoka, puse tamsiai, puse sviesiai Nekaltas

Nu supratau, bet mano klausimas buvo:tai kodel patalpinai tokia “keistoka” ar “apytamsia”? Gi niekas neverte, reikejo savo albumui pasilaikyti. O dabar saukstai po pietu! Ar tau kaip tik ji , del to kad pajuodusi , "mianiska "pasirode? Ne Tuomet apsirikai… Bet , mano nuomone, buna ir blogiau. Nenusimink! Deshrius, atsiknisk! Patarciau atidziau paskaityti komentarus.