vienas polirOtas kitas ne

vienas polirOtas kitas ne

si vakara apie pora valandu grubei zulinau kol kazkas gavosi Šypsena Mirkt Labas

Pamatooooosim ant audi Taip Cha cha

*bliamba* mariukas ziuriu turi rankas, tai nx man marauliui moket 200lt uz ratu poliravima kai su tavim uztektu bonke isgerti ane? Cha cha

RM, skyles ŠpygaDepeshas69, siaip trina ne vien su goja kiek zinau su goja nutrynus neilgai issilaiko efektas. Beje is patirties ysitaisysi vargu vargo varga del prieziuros Cha cha

apie procesa placiau galima?

bet is ‘‘patirties’’ poliruotojau sako geriau nelakuoti, o palikti kaip yra, nes blizgumas sumazeja, o ir tas lakas nx nueina, tai kai oksiduoja ar ka, prasuki biski is naujo ir vel kaip nauji Cha cha

Domo-Kun sakai ir tau reik a turi ka polirOt? ŠypsenaRM neispeiksi manes? Cha cha nes RM ir Domo-Kun nevisada itiksi lengvai tai kaip supratau pritariar? Cha cha

pritariu,na dar su domo pasikonsultuot reikia,ka manai domai? Cha cha

Manjakas ispradziu su goja o paskui dar su baltu akmeniu kad blizgesio igautu daugiau siaip dar galvoju juos lakuot kad nesusibreizytu greit

JamYs labai viskas paprasta daug sveiciamo popueriaus daug vandens ir daug sveitimo tada goja ir baltas akmuo Gerai ir toks rezultatas

RM ratai neblogi, bet cia zinai, kaip ir su graziu rubu, uzdek ant slykstaus zmogaus ir vistiek nesizes… das is pasat… Cha chane ne, zjbs tas pasats, mazai kuro ima… ir dar… ir dar nezinau kas ten zjbs Cha cha

RM pamatavimas nebus uz siaip sau Cha cha Butelis butu pats tas manau ir dar gsiandien susimasciau kokia spalva vidu dazyt siaip buvau apsistojei ties sidabru gal kas kokiu ideju isskyrus juoda

depeshas69 yra pastyte chromui poliruot blizgesiuko dOda tai bele kiek del lakavimo nea nea nieko nebus geriau nelakuot, o plaunant sausinant ar ka kita darant pasaugot ir tiek

Domo-Kun negerai kalbi uztat vienos Butelis tikrai neuzteks kad visi mano draugai normaliai butu paeme Cha cha

depeshas69,jei rimtai net pridet salia auto neleisiu Cha cha Špyga,neatitinka jie mano skonio sitam modeliui auto,siaip ratai kai bus paruosti atrodys Gerai Šypsena

Manjakas esu girdejes apie tokias pastas tik kur jas paimti gal zn?

RM ar nebusi bl koks petruskevicius 2 Cha cha

depeshas69, as tai sakiuose auto daliu pardei pirkau Cha cha

Manjakas supratau