videoklipai.. daugiausiai impresijos..

videoklipai… daugiausiai impresijos…

Ziurejau vakar daug daug Bjork klipu. Galiam drasiai pasakyti, kad moteris turi skoni ne tik muzikoje. Beveik kiekvienas klipas - gera atrakcija, meno kurinys. Na visiskai nerealus jos sneni ir nauji klipai - ‘Hidden Place’, ‘I Miss You’, '‘Its Oh So Quiet’ ir t.t.

Gal kas dar zinote kokiu geru atlikeju, o tixliau, ju videoklipu ? Ir kokie sikele daugiausiai ispudziu.

tai sakot vaizdo klipai… daugiausiai ispudzio? Cha cha

Yop, jeigu temoje "geriausias klipas" ivardinami mylimiausiu grupiu darbai, tai tikrai ne temos kalte Ne

Kazkaip galima pastebeti, kad dazniaisiai ‘sia prasme’ laimi vizionieriai, patys nelabai kertantis visame kame, taciau turintys vizija: Bjork, Madonna, Billy Corgan (Smashing Pumpkins), Kurt Cobain ir daug kitu veikeju, kuriu taip staiga neprisiminciau…

Kaip tik atradau Slant Magazine rinkimus ir ten mineta tendencija gan ryshki
http://www.slantmagazine.com/music/features/greatestmusicvideos.html
nors su Madonna lazda ir perlenkta. Apie sia, vargiai labai muzikale, bobike galima tik daug graziu zodziu pasakyti… ar tai jos protelio darbai nauji muzikiniai eksperimentai…? ne, bjaurybe "niuxa" turi Taip Cha cha

Tiesa, greta tikrai didziuju klipu isvardinimo, shis bei tas ir man uzkliuvo… ypac peter gabriel ‘sledge hammer’ numetimas i paskutini 100tuko 20tuka. nu neprokur… Ne

Dar visuomet reikia pamastyti ir apie tai ar tai dainai sukurtas geras klipas, ar klipui gera daina? Slant, akivaizdziai kalba apie pirmaji varianta.

O nuo saves…
Zinoma a-ha - "take on me"
Cha cha
ir… be dainos tiesiof nesiziurintis ir nesiklausantis Bjork - "All is full of love" Gerai

Shytaip apie video kalbejo muzikos forume:
http://www.banga.lt/admlt/2forum.showPosts/98495.181-=(1740827585

neveikia tas tavo puslapis kazkodel tai.

cia reikia liaupsinti ne atlikejus, o klipu rezisierius.
man geriausias:
chris cunningham
(jis sukrue ir bjork "all is full…&quotMirkt

placiau apie ji:
http://www.director-file.com/cunningham/
http://www.chriscunningham.net/

Isijunk kompa, gal pades? Mirkt

[quote]cia reikia liaupsinti ne atlikejus, o klipu rezisierius.
[/quote]

Kai is pradziu pagalvosi (ar bendrai pagalvosi), o tik paskui pasakysi, tuomet pakalbesim rimciau… Laimingas

atleiskite
bet as tikriausiai niekad nepasieksiu jusu intelekto, issilavinimo ir t.t. lygio.

p.s. isijungus kompa puslapis pradejo veikti!!!
tai del jusu gabumu. l. dekingas.

p.p.s. mr kam jus svaistote savo energija veltui. ir uzsiminejat tokiais niekais kaip bangos forumai?
jums vienintelis issigelbejimas - bolotiruotis. mano giliu isitikinimu tada lietuva pasieks everesto lygi.
kai tai nuspresite praneskite man asmeniskai koks jusu saraso numeris.

p.p.p.s. pachekink ta pirma adresiuka kur daviau. apacioj ten yra screenshotai. isvirsi is klumpiu.

o tas tavo topas tai sh.udinas.
ir is kur tu tokius puslapius trauki?
gal tamsta prisijunges prie mongolijos serverio?

Iš senesnių ir matyt ne visų matytų videoklipų man kažkodėl prisimena Pink Floyd, kai kurie Queen darbeliai (tuo metu dėl novatoriškumo,ar, tiksliau, efekto) "It’s a hard life", "under pressure", "Radio ga ga" pvz Mirkt Iš naujesnių - U2 "Electric storm".
Dabar šiek tiek liūdna, kad daugelis atlikėjų lyg ir nebeieško nieko naujo - ekrane trypčioja-šokčioja pusnuogės merginos, atlikėja (-s) atrodi tuoj įropos/ įšoks/ įkiš galvą tiesiai į filmavimo kamerą…nors aišku būna ir malonių siurprizų, kai gali net nemėgdamas atlikėjo ar dainos tą klipą žiūrėti, nes gražu. Bet retai tokių pasitaiko.

bjork klipai jums atrodo GERI? as neisivaizduoju kas juos rezisavo, taciau padare tokius klipus kad ir paciai bjork jauciu jau antipatija. tragiski tiesiog.

na o jei norit klipu kurie butu ispudingi, tai paziurekit TOOL - ‘parabola’ . pats geriausias klipas koki esu mates gyvenime.
taipogi TOOL - ‘schism’ irgi neblogas… siaip visi ju klipai neblogi…

Manau, kad jeigu video vertinsim pagal emocijas, tai toli sioje diskusijoje nenueisim Ne

Slant magazine vadint mongolijos lygio saitu yra labai negrazu, nes patys mongolai neturi kuo tau atsikirsti, nes siuo metu medzioja elnius. O ir siaip daigtas pripazintas ir niekas nekaltas, kad tavo nuomone kitokia. Mano nuomone taip pat truputi kitokia… so what?. As protingesnis uz juos nesijauciu Ne

Zinoma, galima 'nete pasieshkoti siek tiek labiau pop’isku video top’u, pvz. MTV, kurie tuos video faktishkai ir pagimde… bei VH-1, kurie kiek zinau tokius rinkimus irgi dare. Tik nesitikek, kad ten pirmam 10tuke nebus a-ha "take on me", o daugiausia klipu netures Madonna.

MTV VIDEO AWARDS:
http://www.geocities.com/mtv_vma/
jablynkst, isijunk kompa!

Jei ne popso ieškai ir turi storą kabeli, eik į Ninja Tune ir žiurėk Šypsena
http://www.ninjatune.net/videos/
Bet tai alternatyva, impresijos daugiausiai Šypsena

Man irgi Video kilpus praeina pasiziureti.
20 CD turiu vien klipu, dar sen bei ten prirasyta. Viso >400. Smagu karts nuo karto pasiziureti.
O ypac man praeina Red Hot Chilli Peppers ;s, Blink 182, Jennifer Lopez Moteris. Cha cha

nu man irgi patinka paziuret klipus man patiko Busta Rhymes - Dangerous prikolni judesiai Šypsena. Seip man kazkodel patinka HIP-HOP klipai gal todel kad ten graziu masinyciu parodo sakykim per Dr. Dre f. Snoop Dogg - Still D.R.E.

A-HA labai faini klipukai,
taip pat - Creed ir Linkin Park;

Jo, gerai pastebejai. Repo klipai geri. Turiu ne viena. Man tai dar patinka Moteris is repo gabalu Gerai
Cha cha

Tai Nick Cave’as pries isleisdamas savo albuma "Nocturama" su savo rezisierium diskutavo…
Mazdaug… reiktu klipo… jo… o kokio? o kokie dabar klipai dazniausiai? - "many black chicks", okey… let’s do it with many black chicks Mirkt
ironiska, bet taip jau yra…
ziuredamas juoduku klipus, tai ir bendrai supranti, kad jam geriau savo kruta tachka tureti, nei nama, ar baba… "splashnoj" automobiliu salonas… Cha cha

Satyricon - mother north, vo cia tai klipas Gerai

senokai jau buvo paskutinė zinute sioje temoje. tik va ieskojau pagalbos ir radau sita tema.

kas dėl klipų tai labai smagių klipų yra prisukęs Moby, kaip antai go, push the tepmo, labai geras - bodyrock, kiek radau parsisiunčiau.
Underworld - king of snake - nerealus.
Chemical brothers - the test, star guitr, out of control, beje gal kas žino ar jie išleido klipa gabalui under the influence?

toliau kas dar? na queen - no question.
Aphex Twin,- come to dady
Orbital - the saint, much ado about nothing left
Jamiroquai veik visi,ypač patinka " you give me something" nuostabiai gražus.

oi košmarėlis.

aš va skaitinėju visus forumus, kai tik ką randu, coy paste pavadinimą ir i kazaa lite. gaila tik kad liewas netas.

gal kas turi kokią kolekciją?

Dauguma M.Jackson klipu yra idomus mini-filmukai, pvz, kad ir "Smooth Criminal", "Remember the time". Dar noreciau pamineti Shinead O’Connor "Nothing compares" - ypatingai emocionalus klipas, palieka gilu ispudi

negaliu susilaikyti nepaminejes savo paciu paciu megstamiausiu:
beastie boys- sabotage
aphex twin- window licker
fatboy slim- ya mamma (push the tempo)
peter gabriel- digging in the dirt
Mirkt