video
Iš serijos What You Think You Look Like… What You Actually Look Like…youtube.com/watch?v=O4TWkLJC8Pk
facebook.com/photo.php?fbid=204379176384628&set=a.17800520 2355359.1073741828.178002659022280&type=1&theaterse tau, jbnas bmwiste
uostyk kabancius emygeri
toks is tokio *skylė*vojasi
MANJAKAI, tesiant duju tema. Pas mane ant semkos buvo valvetronik ant 3.6 ir 4.4 motoru, jiem montuojant dujas, reikia deti spec kazkokia iranga. Ir siapi ten mandri sistema, paziurek 3.6 simioras automatas 8 cilindru 15mieste kapoja ta 2.8 troike 7metais naujesne kazin ar maziau valgys…
Kitas dalykas kuri pamirsti, tai ziema pilsi benzo uz 50lt i savaite, duodu garantija. arba garaze siltam laikysi. Trecias ir paskutinis, dujos atema ziauriai daug sukimo momento. ZIAURIAI. Realiai tikrai galia nukrenta pastebimai, nebent nejauti visiskai masinos… o benzui sukimo labai reikia, nes reikia aukstom vaziuto pastoviai, o dujas dar ji sumazina…
Manja - zadu vel emigruot, pries rudeni. Kaip tada vadinsiuos, double-emyger?
viskas ten gerai su tom dujom, visi vazineja, ir pats nemazai atvazinejau, nera ten tokio ZIAURAUS galios ir sukimo kritimo( nebent ant tavo minetu bmw varikliu), o ir benzo viedrais nevalgo, jei temp persijungimo normali nustatyta ir ne vazineji vien mieste.
viskas OKey, duje ciulpe
mindosai, dujos yra taupymo priemone ir tiek. negali buti taip pat gerai bet taupiai
vIrai, reikia stuceriu tinkamu kampu ir trumpu slangiuku nuo purkstuko iki koliko ir dar greitu purkstuku, o ne kokiu Valtek tipo. Issiaiskinau viska, zodziu balionas 300lt iranga dar 1500lt + montavimas. Irangos kaina cia is lenku lt gerokai brangiau i sita motora. tai tiek wori man konkreciai px keliolikta tu karta emigruosi
p.s e61 525i kapoja 10 dujos
viskas ten normaliai su tom AG ir NM, nebent po 10 metų važinėjimo su dujom… gal tavo motoras tiesiog šiaip jau negyvas buvo gal kažkiek jaučiasi, bet minimaliai… reikia nepamiršt, kad pravažiavus kelis bakus su dujom, reikia pramynt ir su benzu, tai čia ekonomija ir mažėja. turėjau du bmw 6 cil. 2,5 ir 2,8 su tiesioginėmis dujomis, jokių bėdų nebuvo. bet dujų dėt tikrai neverta, jei mieste iki darbo koks 7 km, kaip man kažkada nutiko, tai žiemą dujų beveik ir nenaudoji
Geriau toks su duja nei pilkas plikas e60
geriau. o mano pilkas e60 plikas??
o tai ne?
nu jo, nera empaku, automato… ai tiesa, DROPO nera. reiskia plikas.
Nuuu… tai o kas yra pavardink, bo cia ko nera tai nusibos rasyt