video kamera PANASONIC NV-RX66EG
sveiki video zinovai gavau dovanu stai toki aparata. nieko apie ji nezinau, jusu paieska ir google nelabai kokios info duoda. ismeta tik skelbimus su batarkem ir viskas. pagalvojau gal jus pagelbetumete. buciau dekingas uz bet kokia info apie sia kamera. privalumai/trukumai, naujiena/atgyvena ir pan. taip pat domintu prelimenari kaina. aparatas visiskai naujas. dekoju is anksto.
Skubi dovanos atsikratyt? Nes priešingu atveju nesuprantu kam čia tokių dalykų klausinėji. Eik filmuot geriau.
na atrodo paprastai ir aiskiai parasiau… jei man jos reiketu, tokiu dalyku neklausineciau. logiska. ar nelabai?
Na jai jau 5 metai senumo
gali buti. bet cia kaip suprantu modelis yra 5 metu senumo. nes zmogelis, padovanojes man ja, sake, jog pirko 2001 metais ir nei karto nepanaudojo
Del to ir padovanojo O siaip tai yra gi rusu saitai apie Panasonic ir ne tik kameras, isvardinti trukumai bei privalumai. Pasiieskok
sunkiai man su rusu… gal bent jau preliminaria kaina pasakytumete?
50 Lt
iskart matosi, kad solidari asmenybe raso… gal dar tema uzrakink?
Na ją įkainoti labai sunku.Gal ir neverta to daryti.Čia kaip mano uošvio ledinis 6 žigulis-tiesiog turi ir tiek…Ir lauki kol pradės brangti kaip antikvarinis daiktas Jei akumas dar sveikas,jei adapterį į VHS turi komplekte ir krešį,tai atsikratyk komplekso kad ji per didelė tau ir mokykis filmuoti-viskas bus gerai.
Žvilgtelk čia - onet.allegro.pl/show_item.php?item=31672141 litais 290zlotų bus -apie 240lt.[aukcionas baigėsi] galvoju dar 100lt. gali damesti bet geriau pasilik ir treniruokis, visai nebloga kamera
matai, aukcionas yra aukcionas… as tokiu paciu principu inete radau ivairiausiu kainu - nuo 50 iki 1200 lt. tai vat ir velnias zino kokia reali jos verte.
viskas yra… pilnas komplektas trumpai tariant. o del filmavimo - tai ne man nei laiko, nei noro. o grynuju reikia visada. man geriau, dar pridejus, skaitmenini fotika ivaldyt