Video failu suspaudimas
Sveiki bangieciai, Ripinau DVD, bet man jie issiripino i 2 CD, t.y. i du failus PARTI and Part II, noreciau tas dalis sujungti (tai tikriausiai padarysiu su Adobe Premiere) bet poto noreciau suprastinti ju kokybe 50% kad tilptu i 1CD kaip man tai padaryti? Su kokia programa?
Adobe premiere?
Taip, o ka?
Spausk su Dr.Divx Paprasta - nurodai kad darytų 700/800 MB failą (bet kokio dydžio) divx.com/divx/drdivx/
Rasydamas sia tema galvojau butent apie tokia programa, bet galvojau kad tokios nebus, reiks speti kiek procentu supaprastinti, panasiai kaip per Iview, bet bingo! Aciu!
net nezinau ar tai ir yra pats geriausias sprendimas… man pvz labiau patinka nemokama AutoGordianKnot. Paprasta, bet daro rimtai
galimybe spausti i nurodyto dydzio faila yra. bent man ji liuks
Geriausią sprendimą reikia pasirinkti pačiam - bandant dirbti su įvairiomis programomis. Dabar turės pasirinkimą. Beje, apie DVD ripinimą ir Tavo minėtą programą, autorius gali pasiskaityti IT patarimuose. [bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/265847.46 1-=(386391947](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/265847.461-=(386391947) P.S. tik kodėl visi pamiršta “Foto ir Video” klubą
OKi pabandysime ir sita. Bet galioja viena auksine taisykle tokioms mazai zinomoms programoms. Jei niekur nera, pas ruskeli saituose tikrai rasi! Ir dar su paaiskinimais OKi aciu isbandysime. Man irgi prie sirdies labiau nemokamos programos
Jiuop isbandysiu abi programas, o del Patarimu, tai kaip tik esu ten jau daugiau kaip tris kartus skaites. Tie patarimai man ir padejo ripinti. Nes be ju buciau kaip be ranku! Labai saunus patarimai! O kodel neraso i foto ir video kluba, tai todel, kad ten labai sunku gauti tiesu ir s vies atsakyma. Sis klubas mielesnis
Pala pala… As jam norodau kad reikia suspausti jau sugeneruota Avi failiuka, o jis man raso “Not Contain valid DVD structure ripped by DVD Decrypter” Tai gal jisai tiktai tuos visus VOB failiukus suspaudzia? Nes kaip matau ten ir garso takeli galima norodyti ir titrus…
Darinai, kokia versija tu Doctar DivX naudoji? Jeigu nesunku, tai gali parayti savo versija ir Serial key? Nes versijai 1.05 serialo nerando
jap. tik VOB. o tu to DVD jau nebeturi? AVI jam nepatinka
Turiu Turiu bet VOB failus esu istrynes. Tai cia atstoja Gardian Knot encoderi? Cia irgi pakanka nurodyti visus vob failus garso takeli ir sukuria filma, juo? Zinok DR.DivX visai nieko, tik kad serialo niekur nera. Tas tai ir AVI megsta panasiai kaip VIrtual DUb apie kuri jau niekas nesneka. Bandziau su juo, be apart sumazines failo dydi, ji padidinau iki 14GB. Vienu zodziu miskas.
AutoGKnot’u paprasta: 1. Turi DVD 2. Ikishi ji i DVD rom’a 3. Progshei nurodai to DVD direktorija 4. Nurodai kokio dydzio nori AVI failo 5. Nurodai garso takeli 6. Nurodai kokiu bitreitu spausti garsa(arba visai nespausti) 7. “Add job” 8. Po keliu valandu megaujies
ir geros kokybes video
Bliambas Geras! Cia kaip Gardian Knot tik daug paprasciau!
Viskas einu ripinti, jega
Aciu
Cia Auto GordianKnot sekmes
Bliambas Geras! Cia kaip Gardian Knot tik daug paprasciau!
Viskas einu ripinti, jega
Aciu
Sedi ziuri o tau viska daro Aciu. Na bet paziuresim kokybe! Parasysiu veliau kaip gavosi
astalavista.box.sk/cgi-bin/robot?srch=dr.divx+1.0.5&submit= +search + Ten reikia ne tik serialo. Jei teko gydyti Norton Antivirus - tai principas beveik tas pats - reiks ir activation url. Jei “bijai” šių psl. - duok emailą - galiu pamesti tik patį KG su instrukcija