Video darbelis ant bajerio
Pristatau vieną darbelį jūsų akims. Žinau jog jis ne tobulas ir kai kur veidai ištampyti (nemoku normaliu padaryt su Premiere)
http://ik.su.lt/~vytautas/klipata.avi
Gero žiūrėjimo (6Mb)
na tiesa tam darbelii padaryti reikėjo tik 3h.dėl to jis ir toks
Marazmas
neshamonė kažkokia. Bet gal todėl, kad be garso žiūrėjau (tingiu lempini stipriuką ijungti)
Bet gal tai geras testas - tikrinti ar be garso esme pagauni?
Tenka pritarti - visiskas bardakas. Ziurejima be garso ir as praktikuoju, taip jau moke: montuoti vaizdus taip, kad ir be garso butu aisku kas vyksta. Bet cia ir su garsu… Siaip kai turesiu daugiau laiko, parasysiu tiksliau kas man kliuna, dabar galiu tik prisiminti viena pasakyma apie publikavima webe: jei gali nerodyti - nerodyk
Tas aisku kartais ir man paciam taikytina
Na nesuprantu. Vieni sako, jog reikia naturalaus garso, kiti sako kad ne. Sako, kad norisi išgisti kaip kalba personažai ir t.t. Bet ne tame esmė. Gerą patarimą davėt, jog reikia daryti taip, kad ir be garso būtų suprantama. Reikės pabandyti
Naturalus garsas nera blogai, bet del vieno zodzio nuimti fonines muzikos tikrai neverta. Ir pagal tokia muzika gal reiketu daugiau "action", o maziau veidu, juo labiau, kad puse is ju visai neisraiskingi ir stovi per ilgai. Siaip man patiko tik pradzios titrai ir "skrendantis" laivas, pabaiga suvisai
Dar viena pastaba - vaizdelis istemptas i virsu
Žinau žinau Dėl to veido tai nemoku padaryt, kad jo netemptu.