VI
iš knyslės tai tupa kai minedas
Geras jautis nežiūri,kad karvė apsišikus
Gerai, kai dauguma vyru iesko auksto intelekto ir gilu vidini pasauli turincia moteri, o man paprastam vaikiui tinka ir tokios kiauruskos su daug blizguciu, netikrais nagais, nupaisytais veidais
nupaisyti nagai,gausus idegis ir nuskusta bikini zona idealu,kad smugiu laikytu
Buvo cia balius karta ir atleke “manekene” is milano, nu tokia tikrai gera, tai puolem visi pakaitom tampyti ja, kitos sedi pavydi, ta nuo demesio alpsta. Prisigere kelis kartus girta apsiverte sokdama, visi kaip vanagai laukia progos i kambari palydeti, jau vienam draugeliui fartanulino ja nusivesti. Ji sako as kambaryje iki tuoleto nueisiu, po keliu sek draugelis iki asaru zvengdamas perleke musu kviesti. Subegam o ten super modelis uzkliuvo uz slenkscio i sikana griudama su galva bakeli prapiso ir guli salia tuliko ir vanduo ant jos bega
vandeni uzsukom, ta atsigavo imetem i lova ir paliko, ryte melyne bande po spaklium paslepti
smugius laiko
vyriausias - tai net i burna neiplake jai nieks mieganciai???
Kazkaip tas vanduo is sikano bakelio begantis ant jos upa atmuse uz tai kitom
pasiseke, gavo visos, kurios bent kiek norejo
PS Jau galvojau, kad ir man korta gera eiti pradejo, ikritau i lova su viena tamsoje buciuojames, kita i kambari ibego atsigule ir nesuprato, kad ana yra ir pradejo irgi buciuotis, o galvoju tuoj uzsuksiu, as ta pirma glostau su antra buciuojuosi, jau galvoj rezgu kaip cia tryse viska susukti, kol ju rankos pas mane ant pimpalo nesusitiko, tada viena pikta pasoko ir sako, matau as cia niekam nereikalinga
bent kita liko
su sikanu ir jbintis galva zemyn tik salia skyles i kampa, as maciau toki vaizdiali pas dr fazendoj ir is savu dalyvEju
pz kaip visi styntu istroske…galvoju pasausiu iki palangos,sventosios,nuo tilto kamstis bbd
bytwa, ka kitu keliu i palanga nezinai klaipedske? vyriausias, istorija rimta, speju zuvedros sokejo isvaizda turi kad taip su bobom sekas
rafi as tik fakta pasakiau, kad jei plentu varant tai bbd o ratais kvadratais aisku galima nulekt
vyriausio valentynkes istorija
Nera tos isvaizdos, paprasciausiai reikia paimti achujenas fyfas, kurios nusivylusios, kad vyrai neima ju del skurdaus vidaus ir pacios ant kaklo lipa
vyriausias
smagiai