VGTU Telekomunikacijų inžinerija

VGTU Telekomunikacijų inžinerija

Man jau galva sukasi nuo tu visu mokslu marazmu… nezinau ka rinktis kur studijuoti ir taip toliau, o laikas bega… Taj vat kazkaip traukia viena specialybe - VGTU - telekumunikaciju vadyba, nes noreciau gyvenima kazkaip su mobilkom susieti. Taigi kaip manot ar si specialybe verta demesio, ar ji perspektyvi? Kazin ar pacios studijos labai sunkios… ir ar butu dideliu problemu ieskant darbo toj srity? aisq pabaigus tokias studijas) Taigi zmones bukit geri padekit ar ka nors parekomenduokit, nes esu pasimetes

Mokytis bus daug sunkiau, nei mokykloj, tačiau baigęs specialybę turėsi išsilavinimą, o jei ir galvą turi, tai ir darbą nesunkiai rasi. Pats labai panašiai studijuoju, tai mokytis yra ką, tačiau daug geriau, nei mokykloj Cha cha

O ten fizika su mateka labai stipriai ima?Nekaltas

matematika yra svarbiausia, bent pirmuosius du metus. Fizika, kaip man, yra sunkiausia.
Tačiau dalykai keičiasi kas kiekvieną semestrą.
jei noro turi, tai ir mokėsi. Nes išmokti tikrai įmanoma Mirkt
man pirmoji sesija baigėsi ir džiaugiuosi, kad čia įstojęs, ir visai nenorėčiau grįžti į mokyklą. O unike mokaisi įdomių dalykų. Šiaip daug kas priklauso nuo dėstytojų.
Tad eik ruoštis egzams jau dabar Labas

Bliamba bliamba net nzn ka daryt… seip man tikslieji nelabai kaip, labiau as humanitaras, bet vistiek lb noreciau eiti prie tiksliujuNekaltas mano swajone dirbti kazkur prie mobiliakuMobilusisCha cha
O kaip manai ar norint ten istoti reikia labai ausktu balu?Nekaltas

prie mobiliaku kioske galima ir nieko nebaigus dirbt Juokiasi

Stojant svarbiausia (nuo svarbiausio):

1. Matematika
  2. Lietuvių kalba
  3. Fizika/užsienio k.

Jei sakei, kad esi dar prie humunitarų, tai turi stot tik į realinę kryptį. Kadangi, stojant į humunitarinę kryptį, tai turi būti grynas humunitaras, kadangi stojant reikia labai aukštų lietuvių, istorijos balų (virš 75% minimum). O stojant į telemunikacijų inžineriją užtenka žemesnių. Www.studijos.lt balų skaičiuoklėje. Įstosi į dalinai mokamą, pamokėsi, gerai pasimokinsi ir mokėt nereiks, dar stipendiją gausi.

Tu, pala, 12-tokas?
Tai pats laikas pradėt smarkiai ruoštis, kad nesigailėtai vėliau Labas

i realine krypti su humanitariniais polinkiais tikrai nepatariu. sapnuosis ir matematikos ir fizikos. turi tai megti, tada problemu nebus. 75% is lietuviu gaut nera labai jau sunku. nebent kai pakeite egzamino pobudi. o kad uztenka i telekomunikacijas zemesniu balu, nieko nereiskia. istosi ir saudysi varnas.
jei esi tarp realu ir humanitaru, yra daug visokiu tarpdisciplininiu(vadybos visokios + statybos ir t.t.) specialybiu.

statybose ta pati matematika, fizika.

Bet, jei žmogus svajoja apie telemunikacijas, tai, manau, jam ir verta ten stoti. Jei matkės jis nesupranta, tai tegul pasimoko, kol supras Šypsena
kas iš to, jei sėdėsi kokiam vdu ir nenorėsi ten mokytis, o ten tikrai nesąmonė Juokiasi
aš jau nuo 5,6 klasių žinojau, kad ateitį siesiu realine kryptimi, kadangi sekėsi ir patiko matematika, patinka ir dabar. O, kaip jau minėjau, stojant humunitarine kryptimi reikia būt istorijos fanatiku Cha cha turi patikt visokios politikos. Tad mesk mintis, jog stoti į politikas visokias, tik noro ruoštis egzaminams reikia. Beto išmoksi geriausiai mokydamasis savarankiškai iš knygų

neisivaizduoju, kaip humanitariniu polinkiu zmogus paima ir ismoksta univero matematikos kursa. nebent humanitaras su stipriais realiniais polinkiais. o istorija butent gali paimti ir ismokti, arba iskalti, ir nelabai ja megstantis zmogus. beje, nemanau kad ekonomistai, sociologai ar kokie psichologai labai daug jos ir turi.
statyba kaip pavyzdi paemiau, minetu tarpdiscipliniu dalyku daug yra, o vgtu visi nesvarbu, kokia specialybe, mokosi nemazai fizikos, matematikos ir panasiu dalyku.

Nu jauciu taip ir reikx daryt - kalt tiksliuosius (nesu as ten jau tox wisai bwiltiskas), o i kumanitarinius mokslus niekada niekada gywenime nekisiu nosiesCha cha

Nu va, Šaras jau pasakė, kad nelįs į politikas visokias Cha cha
šiaip matematika būna pirmuosius du metus, fizika ir kažkas panašiai, vėliau visokių kitų įdomybių atsiranda.
Kaip mano matkės mokytoja sakė: Matematika yra nesunku. Teisingai ir sakė ji, tik reikia pasimokyt.

Cha cha Cha cha nzn kaip ten pas jus vgtu, bet pas mus fizikos fake truputi kitaip yra Nekaltas

na o Saras sekmesLabas

AciuMirkt o kur pats studini?Nekaltas

moderniuju technologiju vadyba

O jezau kaip naglai skambaCha cha jauciu tas pats s***** tik kitoj saujojŠypsena Nu i kelintam kurse sedi?Nekaltas

nei ranku nei sudu nera. 2

humanitarai, kuriem sunkiai su tiksliaisiais mokslais, nepamirskit, jog yra neprivalomos pagalbines studijos ar kaip ten, per savaite viena paskaita, ten pasivysit kitus arba uzpildysit spragas

O baigus sita inzinerija, kur realiai galima isidarbint? Ar sito VGTU diplomo uzteks norint studint toliau uzsieny tarkim?