VGTU daugiau priims siemet?

VGTU daugiau priims siemet?

Girdejau, kad siemet i VGTU daugiau priims stojinciu. Ar cia teisybe ar nelabai? Šypsena

Nieko negirdejau, bet butu neblogai… Didetu mano sansai Cha cha

aš kažkaip girdėjau kad kaip tik prišingai, reikia tikėtis kad klydo man šaltinis sėkmės, liko jau nebedaug Šypsena Labas

na nzn…bet pvz ten kur labiausiaj noriu pernaj 53 prieme, o siemet 50 planuoja priimt…tik deja ten neistosiu Žliumbia

Neliudek,viskas bus gerai.As irgi ten,kur noriu neistosiu,taciau ne VGTU rasiau Flirtas Ne

Seis metais apskritai turetu priimti daugiau, nes si laida yra viena didziausiu… Kietas

hm…galetu priimt daugiau siemet Nekaltas

uz keliu valandu suzinosim Šypsenaas nuo sheshiu ryto nemiegu nekalbant jau apie tai, kad visa nakti kitu konkursini bala skaiciavau Nežinau

Nemanau kas daugiau priims negu pernai. Nenoriu gazdint bet zada per kelis metus isviso sumazint priemima i aukstasias mokyklas per pus nes ir taip lietuvoj per daug zmoniu su aukstuoju issilavinimu. Gerai kad laiku spejau istot Cha cha

heh ot nemegstu tokiu kurie nervuojas be reikalo. Gi suzinosi anksciau ar veliau, tai kam dar nervuotis ir skaiciuoti, juk tai padarys kiti Šypsena

kada rytoj but vgtu? gal kas zinot, susinervianu ir nieko nebesusigaudau Apakęs

heh matos kad siemet ble daugiau prieeme Liūdnas daugiau nebetikesiu jokiomis kalbomis, kad ten ar ten lengviau, kad pernai buvo tokie balai. Nesamone, jei pernai taip buvo, nereiskia kad siemet irgi bus. Isistikinau siandien. II ture stosius ten kur bus lengviausia mano nuomone. o ne statistika.