Vezliukas ziema nemiega
Tai va,auginu stepini vezliuka jau 2 metus.Kiek zinau vezliukai ziema turi miegoti…bet mano kazkodel nei vienais metais neuzmigo.Nesuprantu kodel,gal jam kas nors negerai?
kai as turejau stepini vezliuka tai zima niekas jo nepazadindavo, net kaitri lempa virs jo
Tai kodel tada mano net nesiruosia miegoti?
Gal tiesiog dar nepavargo
Nu ka as zinau,bet jau 2 metai kaip nemiega,tai sakyciau pats laikas butu ir pailseti
Kai as turejau stepini vezly tai jis miegodavo
O kur jus vezlius migdydavot?Turiu omeny,ar isnesdavot i kokia vesesne patalpa,ar tiesiog terariume uzmigdavo?Gal sakau pas mane per silta
Tai turbūt šilta,ir jis nesupranta kad žiema atėjo
Gali but,kad del to,bet tai kur ji tada deti jei pas mane visuose kambariuose silta?
Jis eina miegoti gan ivairiai mazdaug tai gruodzio menesi ,o spresti galima is to kad labai mazai eda,ir eisko sau siltos vietos pvz.po radijatorias,vonios kambari po vonia.
Tai jis pas tave laisvai po kambarius varineja?As tai terariume laikau
gali buti kad jis ne stepinis, o graikishkas, nes jie zhiemomis nemiega, pati toki auginau, na o zhiema jei stepinis ji reiktu laikyti tamsioje ir shaltoje vietoje, nes kitaip jam labai nesveika
as tik kazkur girdejau, kad vezliukai gali ir nemiegot, viskas priklauso nuo salygu
o ji kartais ne uz senio istekejus? sitas tai visai neatrodo senas
kai kuriuos nuotraukose tokia nepadori atroda
aj nieko idomaus jinaj neturi…