vezlio greiciu

vezlio greiciu

youtube.com/watch?v=3grkVTAqRKodzips greitesnis Šypsena[biteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/241.804399.1…-=( 87908 2807](http://www.biteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/241.804399.1…-=(879082807)

galiu nedrasiai paklausti tamstos putiko? Drovus

ai, galima butu ir greiciau islauzt, bo sankaba ant ribos, startojant viski buksuoja, ir pirmo begio nedasukau iki kiek reik, mobilekas absukas uzstojo, isukus iki 6300, antra begi jungiant apsukos krenta i pati smaguma - 4200 apsuku. is vietos dragint nenoreciau, sankabos biski gaila. geriau butu nuo 50km.h is eigos. doktors, gali.

Cha cha

pliazines slepetes Blogai

sian prie sankryzos susikibom su kaimyno s8,pirma ir antra pavara nupuciau,ar as turiu galimybiu nupusti JUSU xm. ps.iskaiciuokim,kad uz lango rode +30,tai mano turbynka kiek ilsejosi. aciu. Apkabinimas

pustelejai S8 ? kiba daba reiktu bijot tamstos Cha cha

manes nereikia bijot,pakaktu gerbti Valio Cha cha

ka cia gerbti… kai pats saves negerbi… apsipirkineji visokiuose cento parduotuvese Cha cha

as ten duokle jamu Piktas

kaimynas nekvailas pasidavė ir rami galva.

dr> Gerai Gerai Cha cha

fuflo Liūdnas

uztai tie +32 mano masinai galios dadeda Cha cha doktors, apie tamstos bembelio trauka nieko nesakiau, taip kad nesiulyk cia man taves nupust, nes galiu pasirinkti labai idomia trasa. Tik idomu, ar su zemintu bmw iki jos davaziuosi nieko nesulauzes? Juokiasi

kosmai is patirties sakau kad nuo 50 kmh gautum nuo muilines. geriau is vietos bandyk

w163, ar tu protauji nors kiek? muiline 220 ag ir 1900kg. citroenas 133ag ir 1400kg. merso arkliu ir kilogramu santykis geresnis, del ko jis is vietos turetu geriau kabint, taip ir popieriuose raso, bet del muilines dideliu volu, pilno privodo ir aerodinamikos kaip lauko tualeto deka, didesniais greiciais neturi jis ko pastatyt. Kodel is youtubiniu filmuku muiline kokiom 2 sekundem iki 100 letesnis uz mano formule as nelabai suprantu, o ir nelabai idomu. Bet kokiu atveju, rovimas is vietos nera stiprioji mano masinos puse, plius man nepatinkanti sankaba, del ko ir teikiu pirmenybe matavimui nuo 50 km/h. juolab kai dauguma lakstymu gatvese vyksta zaidziant sahmatus tarp masinu ir ranant is eigos, o ne gazuojant degant raudonam sviesoforui.

ziurejau ~pietus kyborgo video ir pagalvojau apie kosmoso nora roll on’a su juo daryt Cha cha Geriau ne nebandyk,o paziurek kaip jis velkas iki tu 50 Cha cha Tai vienintelis tavo sansas siose troleibusu lenktynese Juokiasi

blia kaip as su Tribute patvarkyciau sita citroena iki pat ribotuvo t.y. 160 Girtas Cha cha

cia ant kiek bukiem reikia but kad tokiom nesamonem uzsiiminet Juokiasika as galeciau nupust su 300arkliu ir 1900kg svorio? Cha cha