vetra

vetra

svogerkai isrinkta vienintelis variantas, opel vectra 2.2dti mechanas. galvojam sita kur foto apziuret pirmadieni, a geras variantas? Šypsenap.s. gal i ka specifinio reikia atkreipt demesi situose?

Imteu tokia jei geriau uztaupyciau. Aisku su GTS apdaila. P.s. sako situ plastmases labiau barska nei vectra b

tai cia ir yra GTS+pilniausia konplektacija.

Nera ten i ka zet siaip jau labai uzkuri pavaziuoji jei trukia normaliai, niekas nebilda perki Taipp.s siaip kaip ala sport komplektacijai vairas tai nesmagus bent man teko pasedet tokio pavairuot tai tiesa sakant mano zefyro vairas daug daug malonesnis Mirkt

klaunas kiek kartu jau klausei? Špyga ***** ble vidus kaip nei vienoj masinoj

v5 daug ju Cha cha

be apd ir damai? Man tai kažkaip šitai kliuna. Bet aišku jos valia.

panelius Linksmybės

jau 100t ivairavau su tokia :confused:

Sita mindosai, kai apziurinesit pasodink dama y vidu ir tegu susireguliuoja vairo padeti Taip

kiek pinigu ???

facebook.com/groups/169709313122639/MinDosaS —> kodel nepalaikai dalyvio? Paplepėkim

eee, kur rast zymiuosius bangos anciukus???

Mindosai, man truksta zodziu isreiksti tavajam bukumuj Taip

O sitie lengvai persidaro ar kaip, nes pilna butent hecbeku su gts apdaila ir vairu desineja uz gera kaina? Nekaltas

vienas prie vieno tokia turejau, jei nebutu balbasijoj jos sukule, sakyciau kad maniske i lietuva grizo Cha cha siaip labai smagi masina Apkabinimas

m-das palaikom Taip

beveik ideali masina Apkabinimas~45 k km su tokia ir tik tepalai keisti ir saliara i baka pilama Cha cha

kurmis ziba kaip visada Apkabinimas