Veteranai palieka banga?
2turistux
tamstai jau metas uzhsifundyti vaikais - turesi, ka aukleti
2stogas
man tikriausiai gyvenime sekasi, dazhniausiai sutinku (o tuo labiau bendrauju !) su kulturingais zhmonemis ir shio iprocio neketinu keisti artimiausius 100 metu.
ramios.bites rašė:
Ledi rašė:
2stogas
Ar ta bitė tau įkando, kad toks piktas?
nekandom …
matyt, piktas ish prigimties …
gal jis tiesiog nuvazhiavo truputi?
paskaicius Juozo pasakojimus apie gilia senove , patampa aishku - veteranai nepalieka bangos, jie tik kaip seni bangos "brothers/sisters in arms" nuseda i gilu pogrindi
uzh veterantus !
Paskaičiau Juozo tekstą ir ėmiau galvot, kas čia atsitiko. Aš ir pats nelabai ką turiu parašyti skyrelyje ‘apie viską’. Tiesiog visos temos arba jau senai ir ne kartą girdėtos, arba lėkštos iki begalybės, arba kvailos ir nesąmoningos.
Gal dėl to ir atrodo, kad žmonės, jau senokai banguojantys, pradingsta iš eterio.
O jie negingsta. Tiesiog išsislapsto po specialius forumus, tokius , kaip automobiliai ar žvejyba.
Aš ir pats egiuosi būtent taip ir manau, kad ’ apie viską’ buvo užkariauta augančios kartos.
Nematau tame nieko blogo, bet pats tai neturiu jokio noro veltis į betiksles diskusijas.
SvP.
Man nuo nuotaikos priklauso. Galiu per diena rasineti nesamones kvailom temom, kaip sakant Kaip saukia, taip atsiliepiu… O kartais taip uzknisa visokie idiotai (persiprasau), kad net nesinori "uzeiti" i viena ar kita foruma.
O naujokai arba dingsta nesulauke atsako, arba suauga… Na, tai kuris dabar is musu nebuvo naujokas?..
Na va Makas mane jau pralenke
Seni jau seniai pasitrauke, tik liko vienas kitas, susirado savo nisa ar foruma ir viskas. Begti niekas neketina, nebent i porgindi pasitraukti ir tyliai paskaityneti
ner cia ko verkti. vaikai - gyvenimo geles. tai va, tos geles pargrizho po atostogu ir uzhpludo banga. pakentekit bishkuci, tuoj tos nesamones praeis. gi niekas neliepia visu keistu/durnu temu skaityti…
Remigas > tikrai 100% su tavim sutinku! lietuvisko geresnio forumo uzh banga nera! Gal neishsibegiokim? pasilikim kartu? Nes be veteranu banga kaip zuvis be vandens
Manau, kad niekur is Bangos as nebegsiu. Vistiek geresnio forumo niekur nerasiu. Siulau ir kitiems niekur nelakstyti. Jei atsibosta Banga - reikia truputi pabuti be jos, o po to grizus vel viskas buna gerai.
wos neapsiverkiau nu jus ir sugraudinot…
grazaus rudens