vestuvems
gal kas vestuvems issinuomot nori? merkedesas, juodas kozinis salons nesuplyses ir nesutrintas, veikiantis kondishynas, nesurudyjes, teliks, muzikike, duja, lieti volai. talpus prycepas dovanoms arba jaunuju svitai papildomai 15 lt valandai, 30 lt 3 valandom, 60 lt parai. O jei rimtai, tai praeita savaitgali vestuvese buvau, ti baltas linkolnas navigatorius bbz kokio ilgumo veziojo , tai nu nafig, kondiske veikia tik vairuotojui, sedynes patrintos, rudys lenda…
savom vestuvem nuomuosiu autobusa tai kelyje jau gali gerai pabaliavoti ir pasitusinti
niekam nereik vairuot, zeba
vieni pazystami taip ir padare
su tokiu i vestuves
per seses vestuves su busu lekem labai super nors ir neatrodo prabangiai kaip kad su limuzinu bet iki sodybos jokiu bedu ir siaip prilekem visur kur reikejo nebuvo bedu net y gamta stabtelt ne taip kaip su tais neuzsukanciais limuzinais, plius visi kruvoj tai baliuavojom visa kelia autobusas
limuzinus tegu kaimieciai nuomuojas, kurie pries kaimynus nori pamandravoti
vo vo vo, labai teisingai. pasakojo pazystamas limuzinu firmos savinykas, kaip pas kaimiecius dabar madinga, visa gimine pinigu susimeta, ir dovanoja gimtadienio proga kokia bobutei ar diedukui limuzina, 3 ar 4 valandomis kauno i vilniu ir atgalvazinet visi labai laimyngy aciait buna
jauciasi kaip zvAygzdies
sesė nuomavos limuziną krikštynoms vaiko ir važiavo į kaimą pas mamą Buvo like pusvalandis laiko tai galvojo kaip išnaudot. Sugalvojo - susodino kaimo bobutes ir visos važiavo “ant kapų”
Sakė mama labai išdidi priekyje sedėjo. Limuzino vairuotojas iš pradžių galvojo, kad užsakovai juokauja. Man kai pasakojo šitą istoriją tai vos neapsimyžau iš juoko
labiau atrakcija ir sneku kaimieciams kurie ne limuzine sedi, o tiem kurie i ji ziuri is lauko
karoli
kiek esu buves vestuves vestuviu, o buves dafiga, tai tik viena kart teko vaziuot limuzinu , nu i nafig juos, visiems sakau kad geriau idomiau kanors sugalvotu ar man damestu uz fotkinima
, jami kokia naujesne mikruske, visi vaziuoja pila i leika
Karoli> o nx vaiko krikstynom limuzinas?
nu arbai kai mano pusbrolis kokiu 12m gimtadieni svesti vaziavo su limo
Koks skirtumas ar su limuzinu ar su dviračiu? Man regis kaimietiška teisti juos yra, svarbu kitiems žmonėms yra gerai, neturit ką veikti tai apšnekinėjat kaip bobutės kas su kuo važiavo ir kaip atrodė DD