Vertybės
sulig amžium vertybės skiriasi. tiksliau, jų išdėstymas. asmeniškai aš, pirmą vietą skiriu šeimai. o toliau jau atitinkamai darbas, laisvalaikis ir t.t. mano ir požiūriai skiriasi
1 saviraiška ir savigarba 2 ryšiai su artimais žmonėmis 3 ne vien tik vyrams prieinamos paprastos vertybės
- As 2. Visa kita
Na man darbas paskutinej vietoj, nes jo nekenchiu, o dirbu tik del pinigu. Materialiste ash, ania?
- Seima
2. Visa kita (darbas ir t.t.)
viskas svarbu, priklausomai ko tau tuo metu labiausiai truksta: jei sukuriai seima ir nera pinigu, tai turbut apie nieka kita negalvosi kaip materialine padeti pataisyti, arba isimokslinusi ir dirbi ir gali sau lesti ka nori, tai kazkada noresisi ir prasme gyvenimui sutiekti, ne vien tik del saves gyventi, bus liudna, jausies vienisa, gal noresis seimos(gal ko nors kito), sedi namie su vaikiuku, pinigu uztenka, staiga pradedi troski tos laisves, kuria kazkada turejai, nors trumpam vienu zodziu kiekvienam savo laikas, bet jei mokaisi, tai turesi gera darba, jei jausiesi materialiai saugi, tai ir seimai kurti nebus kliuciu, o draugai reikalingi visada, bent jau man
meile
irgi praskaidrina gyvenima, beje jei idomu, sako, kad zmones isimyli ne tada, kada sutinka jiems skirta, bet tada, kada ateina tam “laikas” tada ir sutinka sau skirta as labai apsidziaugiau sia teorija perskaicius, nes pati jau senai taip maniau
sveiki man pirmoj vietoj seima (deja dar neturiu bet jei viskas bus taip kaip dabar tai tureciau tureti
bet jei seimoj truksta pinigu tai ir laimes nebus, tada arba reikia ismokti pasitenkinti tokiu kiekiu koks yra arba bus negerai. kad butu pinigu reikia dirbt, kad gauti darba reikia mokytis. tai taip iseina kad viskas yra pirmoj vietoj -ir seima ir pinigai ir darbas ir moxlas. bet visa tai daroma del seimos.
1)Šeima 2)Kariera
3)visą kitą…
Nemanau, kad musu sudeliotos schemos galetu tau padeti apsispresti. Tokiuose dalykuose nebuna teisingo varianto Ziurek i pati zmogu. Jei kertiniai dalykai is tikruju nesutampa, begant laikui atsiras tik dar daugiau pagrindo nesutarimams.
su tom vertybem… nors sako, kad, tipo, zmogus pats savo likimo kalvis (tuom tebetikiu ) bet tas Likimas paima ir pats padesto, kaip jam atrodo geriau…
(1) savirealizacija (cia ieina ir karjera); (2) artimieji; (3) bustas; (4) saziningumas pries save ir kitus
o tu liekna …???
- bustas 2. valgis 3. draugai 4. darbas 5. gal meile
- Sheima-darbas, darbas-sheima (kenchia vienas nuo kito
) 2. Ryshys su artimu. 3. Savirealizacija, savigarba, ash… 4. …nezhiau, bet draugai tikrai archiau galo, nes nera tiek daug tu tikru draugu, juos galima vadint artimaisiai…
- Ash. 2. draugai. visa kita tik fonas.
Ne tu viena
vertybiu skale gali kisti…
- maistas!!!