vertinga info neformalams

vertinga info neformalamsTaip

…pankai,nuo žodžio “punc”(žinios)yra jaunieji profesionalai, dažniausiai juos galima sutikti Londone Sičio rajone-išsiskiria elegantiška dalykine apranga,rankoje laiko “Financial Times”,visada žino,koks Dow Jones yra tokijo biržoje… Žvaigždė…banglai,nuo žodžio “bangles”(tikėjimas)yra jaunieji religijos išpažinėjai-jų gali sutikti Vatikane,dėvi abitus ir vaikšto galvas užverte į dangų… AngelasP.S.aš esu banglas… Drovus

Kaip mintis - taip ir tema Juokiasi

Tas pats skiedalas… Juokiasi Beje, o kam kurt dar viena analogiska tema?.. Kanda

kazin (Ni) ka tu darytum be naujoku kepamu grybisku temu Cha cha

…ką jums nepatinka mano šedevrai… Apakęs

neij ta, neij ana…

na kodel visada perskaitau Cha chatiksliau perskaitau ispradziu orginala - o tik paskui tavo “truputeli” perdaryta Cha cha

sūnau Apkabinimas-man visada liks plati dirva auklėti subingalvius bangučius-kaip rašyt temas,kaip komentuot,kaip perst ir kitų gerų manierų kamanėje+ Tūsas

sūnau-be to esu suknistas bitės DJus,darantis iš mėšlino popso kislotnus,arba hardcoverius… Tūsas

Tėvai, remix’ais jaunimas juos vadina… Taip

O dar kitaip - pagal Jurgi ir kepure Laimingas

Pas mane šalmas Mirkt

nemegstu banglu Ne

Kudie daba, ar jie tau ka blogo padare?.. Ir isvis suaugus isnyksta toks dalykas kaip netolerantiskumas… aisq ne pas visus. Cha cha

Banglai gana idomus zmones tik ne visi juos supranta Šypsena

man liux, patinka, taip ir toliau varyk, nors yra kaip nuotaika pasikelti jeigu reikia, tu liux, tikras sedevras Gerai

labai vertinga. pasprignt galima…

kaip mintis - taip ir nesamone