Vertas demesio Blaupunkt san Franscisco CD 70 ?

Vertas demesio Blaupunkt san Franscisco CD 70 ?

ar iki 500 lt galetu nuspirkti?kokios nuomones?

aciu

turiu toki pirkau uz 600Lt. pries ~9 men.
Nieko… groja… o kas tave domina konkreciau?

domina kaip skambejimas?nzn ar snukis nusiima ten?kaip kompaktus skaito.parasyk placiau…ir idomu ar toki galeciau pasiimti uz 500lt.nes nebezinau koki maga bepirkti.neturejau nei karto Blaupunkto todel uzsimaniau sio modelio.Šypsena

1.CD-RW skaito?
2.kaip aukstu atkurimas?

Pas mane BLaupunkt denver kokybe labai gera rw man atrodo neskaito nors nebandziau plusas didelis taj kad yra ekvalaizeriai gali vidurius reguliuoti snukis nenusiima bet pas mane su stalcium taj issitrauki ir rami galva… magas tikrai vertas demesio Gerai

Skambejimas? Ziurint per ka ta skambejima isgaudinesi…
Siaip, specialistu nuomone, garso kokybe yra gera (neiskraipyta)
Nepamirsk ir to kad cia yra auksciausios serijos Blaupunk modelis (nors ir jau nebe naujas).
Lyginant ji su Sony ar JVC isvaizda ir efektai displejuje pas ji yra kuklus, ne tam jis gamintas.
Panele pas ji nenusiima, yra juokinga apsaugos preimone Key Card.
Bet jis gali buti istraukiamas (manau tai kur kas saugiau). Stalciu (apie 60Lt) Blaupunkui yra specialiai prigaminta, nors ir atskiru modeliu stalciu matmenys skiriasi.

Instrukcijoje parasyta kad CDRW naudoti nepatartina ar kazkas tokio, pats nebandziau kadangi problemu su CD-R neturiu (bet reiks pabandyti)
Girdejau zmoniu nuomones kad skaito. Manau daug kas priklauso nuo lazerio stovio.
O del aukstu???
Rasiau gi, specai vertina gerai Piktas, o as siaip nesu specas ir apskritai cia ganetinai subjektyvu gali buti (kitiems ir paskutinis slamstas gerai "Kala" Mirkt o kokybiskas garsas paskutinis *****.

[quote]
o dabartine jo reali kaina?

Jei viska tvarkoje kaina 500lt. reali.Gerai

Šypsena kaina reali cia 600lt kaip tu mokejai ar galima ir uz maziau nusipirkti?

Nu suprask Nekaltas as gi toki jau turiu tai nelabai ir domiuosiu kiek jie dabar kainuoja. Netingek paziureti omnitelio skelbimuose.
Manau kad 500Lt, uz tvarkinga maga ne tik kad reali bet sakyciau gera Taip kaina

Atsiprašau už OT, bet nesinorėjo kurti naujos temos:

Kur Vilniuje galima normaliai nusipirkti nenaują automagnetolą?
Žiūrėjau Omnitel.net/skelbimai, ten yra šis tas, bet nesinori pas vagiukus pakliūti, dar bandysiu ryt važiuoti į Gariūnus - bet ar ten geras pasirinkimas, juolab kad konkretaus modelio nesu išsirinkęs.

as ne apie specus. o klausimas ishkilo todel kad pac turiu sena (bet shirdziai miela ir vis dar grojati) Acapulco 168, o draugelis buvo nusipirkes Heidelberg 51,pajungem pas mane ir man labai truko aukstu(kazkokie pridusinti), ko nepasakysiu apie savo "senuka"…
PS
specai, turbut, nesirenka Blaupunkt Cha cha gal koki Becker ar panashiai Tūsas

gariunuose nesamone , mazhas pasirinkimas o kainos uzhkeltos tai oioioi. Ir be to , tu manai kad turgui tie magai nevogti ?

Gal ir vogti - bent pardavėjo veidas į vagiuko "mordą" nepanašus Šypsena
O šiaip tai nusipirkau ten l. gerame stovyje Clarion 418R už 330Lt. - manau, kaina tikrai nebloga lyginant su Omnitel skelbimais.

na negavau to blaupunkt niekur…Liūdnas

todel nusipirkau kita…nzn ar peiksit ar ka…pamaciau alpina 7860r ir nusipirkau…patiko kaip skamba…ir sumokejau pigiau 380lt,nenudroztas nei nieko.svarbiausia kad cdrw skaitoŠypsenana nesigailiu.kiek pasiklausiau kad alpina lieka aplina.jei klystu galit peikti (leidziu)

Turiu Pasadena cd71
visi navarotai … mokejau mazai Šypsena nes reik zinot is ko pirkt. jau nemazai laiko turiu. jokiu problemu su blaupunktu., galima sakyt visai nesokineja cd. o vazineju su masina kuriai amorciai skaitykit kad neveikia ! Šypsena)))) taigi aparatas rimtas…
apie cd70 seriaj girdejau kad irgi geri. graziai groja. daug naudingu funkciju. nera visokiu nereikalingu delfinu Šypsena kurie garso kokybei itakos neturi Šypsena
zodziu uz 400-500 lt galima gera zveri nusipirkt Šypsena
sekmes perkant.