ble supistas tarptautiniu santykiu egzas…
ir dar su tom krasavicom krepsininkem vaziuojat… isvis man sirdis baigia plysti is sielvarto…
Kristina
o aš šiandien logiką rašiau…
nu i nx
kiek kainuoja sitas daiktas ir kur galima rast?
Bet kurioj didesnėj Maximoj, Senukuose ar eilinėj sporto prekių parduotuvėj. 2KG 21Lt, 3KG 32Lt. Čia kainos Atlete Kaune. Yra kelių firmų
mhm aisku. gal reikes paprasyt kaledu senelio ne seip tai bijau del sanariu rimtai, nors turbut 2kg gal labai nepakenktu jei su pertraukom
aš pats su 2 pradedu dabar vėliau iš kursioko 3 pasimsiu kai tas nuspręs didint svorį, nes jis 3 jau kurį laiką nešioja. Na vakar prieš varžybas kokias 20min apšilinėjau su jais tai poto jausmas toks keistas, kad nėr žodžių apibūdint
jaučiu, kad bėgu, bet su kuo bėgu nesuprantu
jegele
nu faktas tas kad suolis tikrai pagereja, tai reikes jamt
jokojos tjp lengwai kyla )
pas mane tai lyg ir po 2kg reiks ryt mokyklon zygiuot su jajs
panesioji gerai juos ,nusiemus atrodo kad neini ,bet perskomobiliu leki
Hameri… daugiau zodziu Kristina nesakyk!
ok, ok, neparinsiu prieš egzą, nes po jo ir tjp xujova nuotaika gali būt kaip man po logikos
kur tokiu daiktu yra pirkt kaune?? jau nuo vasaros sakeu priksiu bet nerandu, senaiu buwo gyper amximoj bet mazi ir lengvi tia nepirkau… o db kai nuvariau tia net tu nemaciau.
aj radau puse komentaru paskaiciau o kad buwo prasyta nedaskaiciau ;D
ne px tokie daikciukai
ne px?
O beje kaip šiti su vienu diržu nesmunka labai ant batų
Pas mane su dviem diržais ir tai nėra itin patogu
Geriausiai paiimi padarai air alert programa ir jei stiprus keliai ar kojus ir suolis kuo geriausias…Ugio neperdydziausio i kase kraunu atsiputes
nesiok jei netrugdo