Verslo ideja
Sveiki. Esu labai aukšto iteliekto žmogus ir sukūriau genijalią verslo idėją. Mano biznio planas yra teikti automobilių parkavimo paslaugas visokiems žmonėms ir moterims. Dabar yra steigiama firma UAB “Parkavimo sparnai” ir veiklas prasidės nuo rugsėjo. Reikia 5 žmonių. Skirtingose vilniaus miesto migdomuosiuose rajonose ir centre. Darbas butų toks. Jūs budite savo rajone, o kai žmogus negali prisparkuoti mašinos ir paskambina mums mes pagal rajoną skambinam jums jus nueinat ir priparkuojat. Aišku reikia, kad turėtumėt teise ir labai gerus vairavimo ir parkavimo įgūdžius. Mokėčiau 5lt už priparkavimą. Tai pat ieškau verslo partnerių, kurie galėtų užstatyti nekilnojamą turtą, kad gautumėm paskolą biznio reklamavimui ir plėtimui. Reikia apie 100000 lt. Už tai duočiau 50 procientų firmos akcijų ir abligacijų. Visi kurie nori dirbti abra būti partneriais aišku neskambinkit man, nes dabar yra daug bedarbių ir su visais nekalbėsiu. Siūskit savo pasiulymus dėl partnerystės arba dėl darbo emaile mailto:[email protected]. mano vardas Vladas. Tik neskambinkit visokie lochai akip genutis baisutis bogalo ir kiti zemo itelekto durneliai. Jums darbo tikrai neduosiu. Galit sau sedėt savo troboj sikiūžusioj ir sprogt iš pavydo žiūrėdami kaip ar praturtėsiu.
a noriu dYrektorius but. Galima?
Butum inteleaktuolus toks,tai abejoju ar one.lt butu pastas
“vilniaus miesto migdomuosiuose rajonose” migdomieji
Raflis
Armani, cia ne mano deja ideja:/
lopas
puiki idėja sėdės ir lauks kokia boba pusvalandį, kol atsigrūs kas nors iš kito rajono galo
o ir šiaip, užstatinėk savo turtą
Is skelbiu.lt forumo