Verslo ideja kaimo zmonems

Verslo ideja kaimo zmonems

Paskaiciau tema apie demografines Lietuvos problemas ir prisiminiau viena idomu “kaisko verslo” atveja: Ukininku sheima prisieme globot 3 vaikus. Uz kiekviena gauna jei ne klystu po 500Lt men. Plius pasieme anuos paaugusiu… tai gavo dar priedo nemokamos darbo jegoz Šypsena manyciau visai nieko bizniukas. P.S. kad nenukrypti nuo teises… kokia jusu nuomone del tokiu dideliu “pashalpos” skirtumu isivaikinus vaika ar tik globa apsiforminus.

Cia jau pries kelis metus yra pastebejusiu toki bizni,ypac tie,kur Taurė kilnoja.

Toks pasalpu skirtumas suprantamas ir, be abejo, reikalingas. Viena, kai vaika tik paemi globoti, o visai kas kita, kai isivaikini. Aisku tiems, kurie tikrai nori vaiko, pasalpa mazai terupi…

O ka galima vaika uz 500lt i menesi islaikiti?

Visas + tik toks, kad kaime vaikai padirbs ukyje, o pinigai tikrai nera isganymas, tuo labiau, kad lyg ir reikia rodyti kazkam tas islaidas. Na o kalbant apie skirtumus tarp globotiniu vaiku ir isivaikintu, matyti tik, kad valstybe skatina versla su vaikais.

jo. nelebai geria kai tokiu verslu uzsiima Alus visokie isgeriantys. ir vaikms blogai ir babkes svaistomos

Senas bajeris

Galima veltui.Zodziu po nuliam islaikyti.Tiksliau vaikas pats islaiko;kapalina koartoske,geriau aisku pas kaimyna,apziuri kaimynu uki,gal kas blogai padeta.Renka grybus,atlieka vergija seimoje-skalbia,aria,verda.Zodziu iseina pa nuliam.A jei vaiku tu 12,tai padauginus is 500 lt ir padalinus is puse litro, gaunasi achujibitelnas kiekis skystos valiutos,orgijos,mordobojai-zodziu visas komplektas,a cia dar valstybe veltui malku atveza,kuo blogai? Deja paskutiniu metu valstybe truputi prarevizavo tas seimynas ir pamate ka jie reme,bet daug dar tokiu liko.Zodziu cia jau irgi nisa tame biznyje uzmusta seniausiai. Gerai

Lietuvoje yra ne viena 3-5 asmeny sheima… kurios visos pajamos i menesi nesieka 500. taigi… vaika ishlaikyti yr imanoma Šypsena bet ash cia nevisai apietai. dazniausiai tie pinigai nueina ne ten kur reikia, plius dasideda vaiku ishnaudojimas.