Verdiktas

Verdiktas

[biteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/241.767890.1…-=(61335 534](http://www.biteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/241.767890.1…-=(61335534)270lt Idėja

cia draudimas tiek pasiule?

Jo.

Mazokai… dazymas minimum 350…

su dazymu prasisukti galima, bet tai blia, o kur nuemimas/uzdejimas, is kokio tu miesto? as galiu jiems savo samata nusiust, jie labai nervuojasi kai is manes laiskus gauna Cha cha

mazai Blogai, man uz panasu ibrezima 380israse Nekaltas

Realiai ten dažyt neapsimoka, manau, “atsipOliruos”. Dar mąstau ar imt pinigus ar ne.

Robke011, Vilniuje

mums uz panasu 2.5k Cha cha

ple tai blogai biski, siaip tai tikrai nesamone cia, francizes nera jokio? jie tipo nusidevejima toki paskaiciavo? nieku gyvu nesutik su tokia samata, cia yra nesamoniu nesamone

Na čia banga, čia visi gerai prasisuka Gerai Šypsena

Robke> tai as cia jau su nuemimu ir uzdejimu Šypsena Marcoza>neatsipoliruos man rods Šypsena

Robke011, čia ne KASKO, paprastas CAD - gavau į galą.

Mes už focusa apsoliuciai ten vos ibreze ,per tel pasakem biski daugiau tai 320lt israše Šypsena,sako gal permazai ekspertas atvaziuotu patikrintu,sakom gerai gerai

Marchela, ten to kas buvo praeitoj foto 80% jau nebėra (nedariau nieko), tiesiog nusiplovė.

nu nezinau, meliukui ibreze sparna priekini, irgi nusiplaus atsipoliruos, pasisleps ibrezimas tarp rudziu Cha cha tai paskaiciavo 380lt jei neklistu. Bet ten golfas III o cia tai vistiek… Nu nzn, manau biski mazoka Šypsena

simakas Apkabinimas

be 350lt net nesnekeciau su draudejais

man pries pora metu nago dydzio ibrezima padare Šypsena tas kur perbrauke pabego Cha cha zodziu draudimas, uz nago dydzio ibrezima paskaiciavo 390lt Cha cha Cia auto: Golf III ! pries ibrezima, buferis buvo uzpakliuotas, ir nudazytas automobilio spalva… Aisku pinigus gavau, nieko netvarkiau, nes nieko ten nesimate Cha cha