Verdiktas
[biteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/241.767890.1…-=(61335 534](http://www.biteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/241.767890.1…-=(61335534)270lt
cia draudimas tiek pasiule?
Jo.
Mazokai… dazymas minimum 350…
su dazymu prasisukti galima, bet tai blia, o kur nuemimas/uzdejimas, is kokio tu miesto? as galiu jiems savo samata nusiust, jie labai nervuojasi kai is manes laiskus gauna
mazai , man uz panasu ibrezima 380israse
Realiai ten dažyt neapsimoka, manau, “atsipOliruos”. Dar mąstau ar imt pinigus ar ne.
Robke011, Vilniuje
mums uz panasu 2.5k
ple tai blogai biski, siaip tai tikrai nesamone cia, francizes nera jokio? jie tipo nusidevejima toki paskaiciavo? nieku gyvu nesutik su tokia samata, cia yra nesamoniu nesamone
Na čia banga, čia visi gerai prasisuka
Robke> tai as cia jau su nuemimu ir uzdejimu Marcoza>neatsipoliruos man rods
Robke011, čia ne KASKO, paprastas CAD - gavau į galą.
Mes už focusa apsoliuciai ten vos ibreze ,per tel pasakem biski daugiau tai 320lt israše ,sako gal permazai ekspertas atvaziuotu patikrintu,sakom gerai gerai
Marchela, ten to kas buvo praeitoj foto 80% jau nebėra (nedariau nieko), tiesiog nusiplovė.
nu nezinau, meliukui ibreze sparna priekini, irgi nusiplaus atsipoliruos, pasisleps ibrezimas tarp rudziu tai paskaiciavo 380lt jei neklistu. Bet ten golfas III o cia tai vistiek… Nu nzn, manau biski mazoka
simakas
be 350lt net nesnekeciau su draudejais
man pries pora metu nago dydzio ibrezima padare tas kur perbrauke pabego
zodziu draudimas, uz nago dydzio ibrezima paskaiciavo 390lt
Cia auto: Golf III ! pries ibrezima, buferis buvo uzpakliuotas, ir nudazytas automobilio spalva… Aisku pinigus gavau, nieko netvarkiau, nes nieko ten nesimate