verda benzinas
reikia šaltesnio benzino kelių kaniukų beje, antano tojotoj neverda, gal ant stogo bako neveža?
kazin kas nors patalpino reklama ant vanago auto dugno?
Antoska akmenuka pasigavo… priskarksejo isvakaro…
zinant koki biudzeteli reikia surinkti, tai gali buti kad yra reklamos ir ant dugno
imkit vaikai sms kreditus GF… matysim vanaga daugiau renginiu
ok, paėmiau
beje, keistai čia su Antanu. Atstovauja Lietuvai, tojota su BY numeriu, KZ komandos vadas (astana, kurios bolidas sudegė )
Bendras techninis personalas su kazachais… kazachai moka shaibu… maziau savu shaibu reik
norint tokiam ralyje dalyvaut tokių investicijų reikia, kad bbd. nenuostabu, kad per keletą šalių komandos jungiasi
Nebutinai kreditus, GF ir paprasta lizinga turi
man kažkaip Juknevičius labiau patinka. tylesnis, mažiau reklamuojasi, bet rezultatai kalba patys apie save. o vanagas erelis. praeitais metais tik startavo ir pradėjo stogais eit man jis kaip aifonas maximoj
Vanagas labai reklamuojasi ar jy labai reklamuoja? Didelis skirtumas
zinant, kad pernau daznai ant stogo buvo, tai visai tiketina, jog kokie oportunistai ir dugna reklamai nupirko, arba valdzia kokiai jaunimo linijai reklama prafinansavo su sukiu “nenusimink, kas benutiktu”
drakons kai remejai kisa riebias saibas, nori nenori turi rodytis fb ir visur, kur tik imanoma
o apskritai, vanagas turbut vienintelis is lenGtyninyku ant LT tiek lenda i eteri, tiek massmedijose ar socialiniuose tinkluose bendrauja ir kelia surmuli ir pan. na cia neskaitant linioliaumo
jis man nei maikės nedavė, nei kalendoriaus, todėl nepalaikau jo Juknevičius bent jau su teisinga mašina važiuoja
jo, ka remejai sako ta ir daro, cia kaip ir musu krepsininkai pries krepsinio cempionata nesamones eteryje dare, net supyko treneriai, kad remejai neleidzia treniruotis, o liepia filmuotis
nemokamas tik suris spastukuose
teisingai, už sponsoriaus babkes reikia atidirbti bet nematau nieko blogo tame dalyvavime medijoje. daugiau liaudies mato, geresnis įvaizdis ir panašiai. užtat Antanas, kai tyliai lekia ir tyliai dalyvauja, ir gauna tik 30% viso to dėmesio