Velykoms pasiruošta )
Stinta marinuota . 5 val darbelis baigtas 4 litriniai , 3 po 800ml ir 12 po 500 ml keliaus į atsargų sandėlį
Idomu ar darzoves neduos rugimo…
recepta imesk
DAržovės tik morkos beto jų nepasterizuoju greitam vartojimui šaldytuve laikau iki velykų tikrai išsilaikys tam ir daryta Receptukas paprastas Paprasta viskas iš akies ir skonio receptorių pasitikėjimas ))), o jei rimtai tai išsiverdi marinata iš acto , druskos, cukraus , į stiklainius įdedu vieną griežinėlį citrinos, pipirų, lauro lapus du, valgomą šaukštą aliejaus , naudojau alyvogių šalto spaudimo, žuvį palaikęs dvi valandas šaldytuve pasūdęs su česnakais ją iškepu ir karšta tiesiai iš keptuvės sudedu į stiklainius , kepti reikia paprastai be miltų tada žuvis ilgiau išsilaikys ir neduos rūgimo, na sudėjus žuvį užpilu verdančiu marinatu ir užsukęs apverčiu juos dangteliais į apačią, šiltai apkluojų ir paliksiu per naktį ryte atvėsus sudėsiu į šaldytuvą, skanaus )
duok paragauti
nepadidinus atrode kaip susiai O cia pasidodo sloinikai su koncervais,is bado tokios velykos mazeikiuos?
PROFAS , o tu galvoji kai sveciai per sventes ziaumos jiems ne pofik kas pagavo ?
Algiuk aš pirktą žuvį marinuojų o kur gaudau paleidžiu
ce nuo kaziuko liko?
veliniu zvakutes slonikeliuos
Nesulauksi Velyku, greitai tau draugai ar kaimynai issluos, beliks tik tusti stiklainiai
o jeigu dar pomidorų pastos
aš dariau prieš pora mėn savaip, tai man nlb pavyko
krunia1 placiau prasom
nu blin, atrodo visks normaliai, kaip mesitras dariau tik be citrinos ir aliejaus, bet marinate biški actuko padauginau . Pavalgius biški jaučiasi rėmuo
. Ir atlaikė ji tik pora mėn, jau dabar pora sloinikų prarūgo
prie pora metų vietoj spiritinio acto panaudojau vyno actą - gavosi biški saldžiai
žodžiu nusprendžiau nebeeksperimentuot ir valgyt keptą, kuri ir šiaip man skaniausia o gal ir sudurniuosiu dar, bet jau kitąmet, šiemet su stintom jau rišu
Su citrina daryti yra jau prieš gerą mėnesį, dar du stiklainiai iš seniau stovi šaldytuvę nepakeitę jokios spalvos , gal daug kas nuo prieskonių priklauso ir ji kažkaip užsikonservuoja geriau nei vien tik pipira ir druską deti…
nu ir kiek ilgiausiai isstovi
n jeigu velykom tai daug turetu but
TATA ( Raimondas) yra sakęs , kad jo karšiai taip sumarinuoti išsilaiko iki 3 menesių šaldytuvę, nepasterizuoti