Vėlykinis klausimas miargoms
kaip dažysit savo bachūrų kiaušinius ant vėlykinių švenčių? būdai technologijos idėjos
tarpdury prispausiu ilgam bus, visokiu spalvu
egzo rašė: kaip dažysit savo bachūrų kiaušinius ant vėlykinių švenčių? būdai technologijos idėjos
ne visi bachurai kiawshus tur..todie nevisos gal atsakyt i si klausima
nu va, bachūro nėr, tai gal tu pagelbėsi? juk mes tuos pačius žaidimus mėgstam, a?
Neduosiu dazyt
tiggy rašė: nu va, bachūro nėr, tai gal tu pagelbėsi? juk mes tuos pačius žaidimus mėgstam, a?
kam pasiulymas?
Geriau po velyku pas bachurelius paklausk -- didesne tikimybe gauti atsakyma
-žmogus- rašė:
> tiggy rašė: nu va, bachūro nėr, tai gal tu pagelbėsi? juk mes tuos pačius žaidimus mėgstam, a?
kam pasiulymas?
tai be abejo, kad mano zuikučiui egzo
tiggy rašė:
> -žmogus- rašė:
>
> > tiggy rašė: nu va, bachūro nėr, tai gal tu pagelbėsi? juk mes tuos pačius žaidimus mėgstam, a?
>
> kam pasiulymas?
tai be abejo, kad mano zuikučiui egzo
o kodel ne mano kiauwshams?
Iksija rašė: tarpdury prispausiu ilgam bus, visokiu spalvu
matosi kad bachūro neturi ir apie kiaušus nieko neišmanai
tiggy rašė: nu va, bachūro nėr, tai gal tu pagelbėsi? juk mes tuos pačius žaidimus mėgstam, a?
analiniam sexui teks laukt kitos kovo 8
gertusia rašė: Geriau po velyku pas bachurelius paklausk -- didesne tikimybe gauti atsakyma
gerda aš noriu sužinot prieš vėlykas
-žmogus- rašė:
> tiggy rašė:
>
> > -žmogus- rašė:
> >
> > > tiggy rašė: nu va, bachūro nėr, tai gal tu pagelbėsi? juk mes tuos pačius žaidimus mėgstam, a?
> >
> > kam pasiulymas?
>
> tai be abejo, kad mano zuikučiui egzo
o kodel ne mano kiauwshams?
todėl, kad tu netinki. meės su egzo daug bendrų bruožų suradom. mums abiems patinka analinis su vaikinais
ale ir sugalvok tu toki klausima
egzo rašė:
> gertusia rašė: Geriau po velyku pas bachurelius paklausk -- didesne tikimybe gauti atsakyma
gerda aš noriu sužinot prieš vėlykas
O kode? Juk staigmenos yra O jei cia ims visos rasti -- nebeliks smagumo
egzo rašė:
> tiggy rašė: nu va, bachūro nėr, tai gal tu pagelbėsi? juk mes tuos pačius žaidimus mėgstam, a?
analiniam sexui teks laukt kitos kovo 8
nes tu tik per moters dieną mane galėsi nustebint. o gal dar išimtį moteriai padarysi, juk palauks tie vaikinai.
egzo rašė: matosi kad bachūro neturi ir apie kiaušus nieko neišmanai
extrasexas
gertusia rašė:
> egzo rašė: > > > gertusia rašė: Geriau po velyku pas bachurelius paklausk -- didesne tikimybe gauti atsakyma > > gerda aš noriu sužinot prieš vėlykas
O kode? Juk staigmenos yra O jei cia ims visos rasti -- nebeliks smagumo
matai paskui teks laukti kitų vėlykų kad technologijas išbandyt
Iksija rašė:
> egzo rašė: matosi kad bachūro neturi ir apie kiaušus nieko neišmanai
extrasexas
ne neatspėjai monstrasexas